Egevænget 3, 8362 Hørning – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Flot etplansvilla centralt i Hørning

Boligtype Villa

Boligareal 160 m²

Grundareal 760 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke C

Opført/Ombygget 1966

Adresse

Egevænget 3, 8362 Hørning

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3557
  • Boligareal 160 m²
  • Grundareal 760 m²
  • Etager 1

Flot etplansvilla centralt i Hørning

Centralt i Hørning udbydes nu denne fine villa, hvor I får rammerne til at skabe et sundt og livligt familieliv, mens I er tæt ved alle hverdagens gøremål. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Egevænget 3 i Hørning for jer.

Boligen ligger på en rolig villavej i et børnevenligt område, og byder med sine 160 m2 på bl.a. tre værelser, køkken, stue, badeværelse, gæstetoilet og udestue. Køkkenet er med blanke granitklinker, hvide elementer og lyses op af sine vinduer, hvorfra I har udkig til den rolige vej. I midten af køkkenet er der en flot kogeø, der gør det nemt at samles og tale sammen under madlavningen. Stuen er boligens hjerterum, der med sin gode udformning og plads giver mulighed for at have spiseafdeling samt en stueende. I stueenden har I god plads til sofasæt, hvor I kan slappe af og nyde familiens nærvær til en god film. Fra stuen er der adgang til den hyggelige udestue, hvorfra I har udsyn til den sydvestvendte terrasse og have, hvor I kan nyde masser af sol og grillaftener.

Boligen byder også på et praktisk bryggers med god skabsplads samt vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelset er med flotte mørke fliser i gulvet og i den separate bruseniche, mens I finder to håndvaske placeret i et flot, hvidt skabsarrangement. Gæstetoilettet er med lyse fliser og hvide skabselementer. Villaens tre værelser er indretningsvenlige, hvoraf det store soveværelse er med ovenlysvindue.

Endvidere finder I også et isoleret værksted i boligen, hvor I fx kan etablere hobbyrum eller have opbevaring.

Hørning er den dejlig by at bo i, hvor foreningslivet er stærkt, og der er mange sports- og fritidsaktiviteter. Med hjemmets gode placering i Hørning er I tæt ved alle hverdagens gøremål. I har fx gåafstand til indkøbsmuligheder som Netto og SuperBrugsen, skole, dagsinstitutioner samt legeplads. I har samtidig gåafstand til nærliggende busforbindelser og toge fra Hørning Station, mens I har nem adgang til motorvejen.

Denne bolig er for jer, der ønsker en indflytningsklar villa i et børnevenligt nærmiljø, hvor I kan nyde hverdagen tæt ved skole og indkøb. Hvis boligen har vakt jeres interesse, så vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Egevænget 3 for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 116 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 111 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 186 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 120 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 213 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 140 m²

Hørning

Hørning StationHørning BibliotekHørning Super BrugsenSkole i HørningHørningHørning HallenSkov i HørningHørning Kro og Hotel

Hørning er en naturskøn by ca. 17-18 km sydvest for Aarhus med gode forbindelser ind til Aarhus, som gør det til en attraktiv by. Byen fungerer godt for børnefamilier, da den har alt det nødvendige.

Fra Hørning kan du nemt og hurtigt komme ud til grønne områder og opleve en flot natur. Tag toget fra Hørning station, og vær i Aarhus C på 12 min.

Hørning har et udvalg af skoler, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder, naturområder og et aktivt lokalmiljø. Der er gode familiekvarterer med lukkede stisystemer.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere