Peders Toft 23, 8362 Hørning – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 127 m²

Grundareal 763 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 1986

Adresse

Peders Toft 23, 8362 Hørning

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.685.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.853 kr.
  • Sagsnummer 3794
  • Boligareal 127 m²
  • Grundareal 763 m²
  • Etager 1

Velkommen til denne yderst velholdte og skønne etplans villa i dejlige Hørning og i et område med mange Børnefamilier.

Hørning er en attraktiv by, da du nemt og hurtigt kan komme på motorvejen til Aarhus C. Man kan tage toget fra Hørning station, og være i Aarhus C på 12 min. Herudover byder Hørning på et attraktivt foreningsliv, flere børnehaver og daginstitutioner og gode indkøbsmuligheder.

Huset står rigtig pænt og byder blandt andet på et moderniseret Vordingborg køkken fra 2011. Fra køkkenet går man ud i et lyst og rummeligt køkken/alrum, der giver direkte adgang til stue samt udestue. Den rummelige stue har store vinduespartier, der sikrer et behageligt og naturligt lysindfald. Boligen byder desuden på 3 dejlige lyse værelser og dermed plads til hele familien. Alle værelser er med gennemgående trægulve.

Herudover byder denne lækre villa på 2 carporte samt et værksted, hvor der er plads til at dyrke den pladskrævende hobby. I boligen er der også bryggers samt en entré.

Boligen bærer tydeligt præg af at sælger har boet på adressen i 26 år, hvor de har varetaget og passet på boligen efter absolutte bedste overbevisning. Vinduerne er fra henholdsvis 2011 og 2015 og badeværelset er fra 2014. Her får du med andre ord en yderst velholdt bolig i et skønt område.

Har huset fanget din interesse, så kontakt os på 70 70 79 61 for fremvisning, eller for at få svar på eventuelle spørgsmål omkring villaen. 

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 132 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 111 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 114 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 173 m²

Hørning

Hørning StationHørning BibliotekHørning Super BrugsenSkole i HørningHørningHørning HallenSkov i HørningHørning Kro og Hotel

Hørning er en naturskøn by ca. 17-18 km sydvest for Aarhus med gode forbindelser ind til Aarhus, som gør det til en attraktiv by. Byen fungerer godt for børnefamilier, da den har alt det nødvendige.

Fra Hørning kan du nemt og hurtigt komme ud til grønne områder og opleve en flot natur. Tag toget fra Hørning station, og vær i Aarhus C på 12 min.

Hørning har et udvalg af skoler, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder, naturområder og et aktivt lokalmiljø. Der er gode familiekvarterer med lukkede stisystemer.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere