Kattrupvej 68, 8361 Hasselager – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 209 m²

Grundareal 1720 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke B

Opført/Ombygget 1877/2009

Adresse

Kattrupvej 68, 8361 Hasselager

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.698.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.109 kr.
  • Sagsnummer 3830
  • Boligareal 209 m²
  • Grundareal 1.720 m²
  • Etager 2

Er det noget for dig? – Så tjek lige denne skønne ejendom mellem Enslev og Hasselager. Villaens 209 kvadratmeter udstråler smukt og kompromisløst kvalitets-byggeri med alle tidssvarende løsninger.


Stueplan:

Lækkert køkken/alrum med masser af plads. Og i tilknytning til dette en skøn indbygget pejs. Pejsen danner overgang til husets naturlige samlings-sted, den store stue, med direkte adgang til haven og terrassen. Herudover omfatter stueplan et stort soveværelse, 2 badeværelser med bruseniche og badekar, samt entré og et stort bryggers.


Første sal:

Repos med god plads til evt. kontor, samt 2 rummelige værelser.


Udendørs:

Stor vestvendt og solrig terrasse omgivet af en dejlig have, beliggende på begge sider af vejen.


Generelt:

Ejendommen er opvarmet ved jordvarmeanlæg.

Skole, idræts- samt indkøbscenter med alt fornødent forefindes indenfor 5 minutters kørsel. Skolebus afgår fra adressen.


Denne kvalitets-byggede ejendom henvender sig til dig, der holder af lys, luft og natur – og som samtidig ønsker at være tæt på storbyens mange tilbud.


Aftal en fremvisning af denne dejlige villa på Kattrupvej 68

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 132 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 111 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 114 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 173 m²

Hasselager

Super Brugsen HasselagerBavnehøj skole i HasselagerHasselager stiNatur HasselagerKolt skoleHasselager skilt

Hasselager er byen, hvor du kan opleve hyggelige og rolige kvarterer. Du er ikke mindre end 5 min fra motorvejen og ca. et kvarter fra Aarhus C. Der er gang i byudviklingen med nyopførte huse, som tiltrækker mange.

Fra Hasselager er der gode transportmuligheder, da både bybussen 1a samt de blå busser er at finde flere steder i Hasselager.

Hasselager byder desuden på gode muligheder for sportsaktiviteter og naturområder. Byen har samtidig vigtige områder såsom skoler, indkøb, dagsinstitutioner, naturområder, restauranter og aktivt lokalmiljø.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere