Agertoften 17, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Murstensvilla beliggende på rolig villavej i Malling

Boligtype Villa

Boligareal 114 m²

Grundareal 764 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke D

Opført/Ombygget 1970

Adresse

Agertoften 17, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3918
  • Boligareal 114 m²
  • Grundareal 764 m²
  • Kælderareal 62 m²
  • Garageareal 12 m²
  • Etager 2

Murstensvilla beliggende på rolig villavej i Malling

Denne etplansvilla er beliggende i et børnevenligt område i attraktive Malling. Her er alle rammerne for et godt familieliv med kort til alle hverdagens gøremål som skole, dagsinstitutioner og indkøb. Samtidig har I naturen helt tæt og den populære Ajstrup Strand er kun en cykeltur fra boligen.

Boligens entré er med god plads til opbevaring af familiens overtøj. Fra entréen er boligens køkken med god bord- og skabsplads. I åben forbindelse med køkkenet er den store stue, der har masser af plads til både spisebordssæt og sofaarrangement. I stuen er der ovenlysvinduer og et stort vinduesparti ud til boligens udestue. Udestuen er ligeledes med stort glas- og dørparti giver et fint lysindfald, som inviterer masser af lys og liv ind. Fra udestuen har I direkte udgang til den skønne have og den flisebelagte terrasse. Fra stuen er der også direkte udgang til haven.

Med boligens fire værelser har I plads til hele familien. I stueplan findes et badeværelse med badekar. Fra entréen fører en trappe ned til boligens kælder. I kælderen er tre disponible rum, der lægger op til mange forskellige anvendelsesmuligheder. Badeværelset i kælderen er med brus. Bryggerset i kælderen er af en god størrelse med plads til både vaskemaskine, tørretumbler og god plads til opbevaring. Fra kælderen er der egen indgang.

Boligen har desuden en god lukket, indbygget carport, garage og stor indkørsel.

I Malling finder du alt hvad du har behov for med indkøbsmuligheder, dagsinstitution og skole. Malling har desuden egen biograf, hvis lysten skulle være til det. Malling er en by i vækst med nye udstykninger, hvoraf flere unge mennesker fra Aarhus vælger at bosætte sig i Malling, netop fordi man netop har alt indenfor rækkevidde. Fra Malling har I samtidig kort til Aarhus C med hyppige busforbindelser og med byens eget letbanestop.

Boligen er for jer, der ønsker en dejlig placering i et børnevenligt område, hvor I kan nyde hverdagen i lækre omgivelser. Her får I alle rammerne til at skabe et sundt og livligt familieliv. Hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Agertoften 17 i Malling for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 132 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 120 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 177 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 105 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 90 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 158 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere