Februarvej 42, 8210 Aarhus V – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 200 m²

Grundareal 937 m²

Rum/Værelser 6

Energimærke C

Opført/Ombygget 1971/1986

Adresse

Februarvej 42, 8210 Aarhus V

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.498.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.461 kr.
  • Sagsnummer 4154
  • Boligareal 200 m²
  • Grundareal 937 m²
  • Etager 2

Ejendommen er kortlagt som forurenet på vidensniveau 2 (V2) og nuanceret som F0. Det betyder at ejendommen har forurening i jorden (efter en utæt olietank, som er fjernet), og at forureningen IKKE har skadelig virkning på mennesker og miljø (huset er 100% beboeligt).

Drømmer I om at bo tæt på Aarhus i en villa, hvor det er muligt at sætte sit eget præg på indretningen? Så kunne Februarvej 42 i Hasle måske være noget for jer. Vi hos Aarhus Mæglerne er klar til at fremvise denne spændende villa for jer.

Der er 10 min. på cykel til Aarhus midtby, stranden, parker og skoven. Marienlystparken, Bilka, Skejby sygehus og Botanisk Have har I i cykelafstand fra adressen, og nærområdet er præget af en rolige omgivelser, gode naboer, ”Nabohjælp”, institutioner, villaveje og stisystemer, der kan fragte familiens mindste rundt trygt og sikkert. Viborgvej og Ringvejen tager jer nemt til og fra motorvejsnettet, hvilket er yderst praktisk for jer, der pendler.

I får her en flot villa i to plan, hvor der er i stueplanet er et funktionelt bryggers kombineret med spisestue, et flot gæstetoilet, et funktionelt og rummeligt køkken med spiseplads og kig ud mod haven, der naturligt inviterer til hygge og samvær om madlavningen eller dagens lektier samt en dejlig stue, hvor hele familien kan samles og nyde en afslappende stund foran den indbyggede brændeovn. Endvidere finder i et nydeligt gæstetoilet.

Tager I turen op til 1. salen finder I 3 gode værelser, et flot badeværelse med kar og retro fliser, en stue, der vil fungere perfekt som legerum eller teenagestue samt en lukket svalegang, hvor I kan nyde udsigten til haven og nabolaget.

Haven er flot og opvokset og I kan med stor fordel tage på eventyr i buske, bede, drivhus og havedam med guldfisk. Villaen er omkranset af flotte fliser, der giver jer mulighed for at følge solen hele dagen. Den overdækkede terrasse er havens flotteste sted. Her kan I nyde de lange sommeraftener med en god bog, eller tænde op i grillen og invitere venner og familie.

Hvad enten I er en børnefamilie, seniorer eller et par så kunne Februarvej 42 måske være noget for jer. Drømmer I om at sætte jeres eget præg på en yderst velholdt bolig, så har I her muligheden. Vi hos Aarhus Mæglerne vil glæde os til at fremvise dette flotte hus for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 192 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 132 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 111 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 114 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 173 m²

Aarhus V

Hasle TorvAarhus StatsgymnasiumFakta i Aarhus VAarhus VAarhus VAarhus BSS

Aarhus V er bydelen i Aarhus for alle typer, børnefamilier, par, ældre ægtepar, singler. Her finder du både lejlighedsblokke, villakvarterer samt rækkehuse. Der er alt for enhver.

I Aarhus V er der skoler, børnehaver, indkøb, caféliv, byliv, masser af fritidsaktiviteter, naturområder med lidt gå, cykel eller køreafstand.

Kvartererne i Aarhus V er Fuglebakken, Hasle, Herredsvang, Frydenlund, og Møllevangen. Dette område i Aarhus giver muligheder for både lejlighedskomplekser eller villaer og rækkehuse.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere