Norsmindevej 36C, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 188 m²

Grundareal 113 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke C

Opført/Ombygget 1900/1990

Adresse

Norsmindevej 36C, 8340 Malling

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 3.498.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.543 kr.
  • Sagsnummer 4256
  • Boligareal 188 m²
  • Grundareal 113 m²
  • Etager 2

Boligen byder på hele 188 kvadratmeter og er derfor perfekt til den pladskrævende familie. Fra gårdspladsen træder man ind i en stor, flot entré. Herfra kommer I til boligens lyse køkkenalrum, som byder på et lyst køkken, hårde hvidevarer af god kvalitet samt et stort gaskomfur. Køkkenøen med den store kompositbordplade inviterer til nærvær og hygge under madlavningen. I forbindelse med køkkenet findes boligens spisestue, hvor der er god plads til det helt store spisebordssæt. I spisestuen kan varmen fra brændeovnen nydes, mens I har direkte udgang til boligens store træterrasse og krydderurtehave, hvor der er masser af morgensol.

Videre i stueetagen er der to store værelser, som kan bruges til soveværelse, børneværelser eller opholdsstue. Boligens store badeværelse er lyst med italienske fliser og separat bruseniche. Derudover er der i stueplan også et fint bryggers med praktisk flisegulv, plads til tørretumbler, vaskemaskine og god opbevaringsplads. Fra entréen er udgang til den sydvendte del af boligens store træterrasse, hvor solen kan nydes hele aftenen.

Fra køkkenalrummet fører en trappe op til boligens 1.sal, der byder på en stor stue med loft til kip, fritliggende hanebjælker og udsigt til marker og hav. 1. salens to værelser har begge hems og indbyggede skabe. Endvidere er der en fordelingsgang, som er godt udnyttet med indbyggede skabe til opbevaring, samt et større badeværelse med toilet og brus.

I den tidligere lade er der to etagers isolerede rum, ca. 50 m2 i grundplan, som boligen har tinglyst eneret til. Rummene er nyistandsatte med fyrretræsplankegulve, velux ovenlysvinduer og synlige hanebjælker. Her er desuden indlagt vand og kloak. 1. salen byder på et stort værelse, som kan benyttes til teenageafdeling samt et rum til opbevaring, hvor der kan sættes vindue i, så der kan etableres endnu et værelse. Udnyttelsesmulighederne er mange, fx kan det benyttes til værksted, aktivitetsrum, opbevaring eller laves til lejlighed (dog ikke godkendt til fast beboelse). Endvidere er der en mindre garage med til boligen.

Gården har et stort udendørs fællesareal med spiseplads, fodboldbane, bålplads og legeområde for børnene. Derudover har hver bolig sit eget havestykke, hvor man kan dyrke grøntsager, holde høns eller får, bygge orangeri, have græsplæne eller hvad man måtte have lyst til. Der er en rigtig hyggelig stemning i haverne og rig mulighed for leg, afslapning og at nyde naturen.

På gården bor i alt fire familier, en børnefamilie og to par i 60'erne, som hver bruger deres områder af gården aktivt - til blandt andet keramikværksted og yogastudie. I Ajstrup by er et velfungerende landsbylaug, der arrangerer fællesspisning i forsamlingshuset, cykelture, havevandringer og meget andet. Der er børnehave på Ajstrup Gl. Skole og både skolebus og cykelsti til Malling Skole. Indkøbsmuligheder har du både i Beder og i Malling.

Naturen har I lige udenfor døren. Ajstrup Strand ligger kun 2 km. fra boligen og Norsminde havn, som er et stort trækplaster især om sommeren, ligger kun 3 km. væk. Her kan man nyde den hyggelige havn samt få sig en bid mad på den fantastiske Norsminde Kro. Aarhus C kan nås på ca. 20 minutter og tager du cyklen gennem Fløjstrup Skov og langs stranden er der kun 14 km derind.

Denne charmerende bolig er for jer, der drømmer om en helt indflytningsklar bolig, hvor I kommer til at indgå i et fantastisk fællesskab med de andre familier. Her får I alle rammerne til at skabe et sundt og livligt familieliv i skønne omgivelser. Hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Norsmindevej 36C i Ajstrup for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 104 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 124 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 112 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 95 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 144 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere