Digevænget 13, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 124 m²

Grundareal 840 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 1984

Adresse

Digevænget 13, 8330 Beder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.298.000 kr.
  • Udbetaling 165.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.398 kr.
  • Sagsnummer 4289
  • Boligareal 124 m²
  • Grundareal 840 m²
  • Etager 1

Hvis du drømmer om en villa i dejlige omgivelser, med plads til hele familien, uden at gå på kompromis med beliggenhed så tag et kig på Digevænget 13 som vi, hos Aarhus Mæglerne, er stolte af at kunne fremvise.

Huset er i det attraktive Beder med kort afstand til skole, indkøb, Letbanen samt Fløjstrup strand og skov. Tager man på videre opdagelse kan man opleve rekreative områder som Moesgård Museum, golfbane og Vilhelmsborg. Området byder også på et aktivt foreningsliv i Beder-Malling Idrætsforening, en biograf og ungdomsklub.

Da huset ligger på lukket vænge kan familiens mindste trygt færdes rundt på matriklen.

Denne et-plans villa byder på dejlig og ugeneret have med et væld af hygge kroge, perfekt til hygge og samvær med familien om sommeren.

Man træder ind i husets entre med god opbevaringsplads i skabsvæggen. Videre herfra mødes du af husets hjerterum. Et dejligt køkken med alt i hårde hvidevarer i åben forbindelse til alrummet/stuen, som danner rammen om gode stunder over madlavningen. Her er lyst og rart, med god plads til hele familien samt udgang til husets dejlige terrasser -  Her er det oplagt at nyde de lange sommeraftner og mens duggen falder kan man sidde tørt under overdækning.

Derudover byder boligen på 3 store værelser som kan indrettes lige som man lyster samt et lyst og indbydende badeværelse. Desuden carport, værksted og redskabsskur.

Huset egner sig rigtig godt til den unge børnefamilie som drømmer om plads at vokse på, men også til senior eller par, som ønsker at bo på lidt mindre og uforstyrret. 

Alt i alt er dette skønne hus for jer, der ønsker at bo i et trygt og børnevenligt nærområde, men stadig have Aarhus indenfor kort afstand. Har boligen vakt jeres interesse, så kontakt Aarhus Mæglerne i dag og book en fremvisning. Vi glæder os meget til at vise jer dette skønne hjem.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 132 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 141 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere