Agernvej 119, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 164 m²

Grundareal 744 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke C

Opført/Ombygget 1978

Adresse

Agernvej 119, 8330 Beder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.998.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.544 kr.
  • Sagsnummer 4296
  • Boligareal 164 m²
  • Grundareal 744 m²
  • Kælderareal 61 m²
  • Etager 2

Hos Aarhus Mæglerne har vi nu fornøjelsen af at kunne præsentere denne to plans villa i attraktive Beder. Huset ligger på tæt på Beder Skole, indkøbs muligheder samt det indre Beder, som byder på frisører og små butikker. Fra byen er der mange muligheder for forbindelse til det centrale Århus med offentlig transport i form af letbane og bus.

Boligen er opført i 1978 og bære præg af den charmerende stil fra 1970'erne med sine unikke detaljer.

I boligen får i 164 kvm i stueetagen, når i kommer til boligen, vil i blive budt velkommen i den lyse entré, hvor der er god plads til al overtøjet. Herfra er en oplagt børneafdeling med tre gode soveværelser samt badeværelse. En stor stue med tilhørende spisestue og opholdsrum, som naturligt leder jer ind i det lyse køkken med tilhørende bryggers. Fra husets opholdsrum er der adgang til husets primære soveværelse, som er et stort lyst værelse med indbygget skabsplads, herfra er der adgang til den hyggelig terrasse. Det primære soveværelse og opholdsstuen får et fantastisk lysindfald fra de store terrassedøre med store vinduespartier.

Den hyggelige stenterrasse ligger op til sommeraftner med gril hygge og leg. I den store, ugeneret have med tilhørende drivhus, er der god plads til leg og aktiviteter.

I husets kælder som rummer 61 kvm, finder i et hobbyrum med to tilhørende værelser og et rum med vaske faciliteter samt en udgang fra huset som leder op i grundplan. Til huset følger en carport med sammenhængende redskabsskur.

Denne villa er for jer, der ønsker en bolig med plads til hele familien, mens I kan nyde en skøn beliggenhed tæt på naturen og alle hverdagens gøremål. Hvis boligen har vakt jeres interesse, så kontakt Aarhus Mæglerne i dag. Vi glæder os til at fremvise Agernvej 119 i Beder for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 189 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere