Elmosevej 68, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 251 m²

Grundareal 1800 m²

Rum/Værelser 6

Energimærke A2010

Opført/Ombygget 1966/2015

Adresse

Elmosevej 68, 8330 Beder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 6.498.000 kr.
  • Udbetaling 325.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 4.185 kr.
  • Sagsnummer 4308
  • Boligareal 251 m²
  • Grundareal 1.800 m²
  • Kælderareal 30 m²
  • Etager 3

Drømmer I om et total gennemrenoveret hjem med fremragende udsigt, hvor I har masser af plads og kan nyde naturrige omgivelser, mens I har en central beliggenhed tæt ved by og indkøbsmuligheder? Så fortjener denne perle i Beder bestemt at blive set. Hos Aarhus Mæglerne har vi fornøjelsen af at fremvise Elmosevej 68 for jer.

Med en hverdag i denne skønne villa står I hver dag op til en følelse af ro, hvor I kan nyde den smukke omkringliggende natur. Ejendommen har i 2014 gennemgået en total renovering og boligen fremstår derfor i dag med et lyst og moderne udtryk. Fra ejendommen er der en helt suveræn udsigt, som kan nydes fra flere af rummene i huset.

Med sine 251m2 bolig er alle rum i huset større end normalt.

Boligen byder på en stueetage, hvor I bl.a. finder et rigtig stort køkkenalrum, bryggers, badeværelse, multi-/aktivitetsrum, værelse samt stor entré, mens I på 1. sal finder tre værelser, et opholdsrum samt et stort badeværelse.

Køkkenet er i lækre materialer, med elementer i træ, en køkkenø, der indbyder til nærvær under madlavningen og udsigt fra de mange vinduer. I stueetagen har I plads til sofa/lounge stemning i det store alrum, hvor I kan slappe af efter en lang dag. Fra alrummet har I udgang til begge sider af boligen (øst og vest), hvor I kan nyde masser af sol og udsigt i løbet af dagen.

I stueplan er der masser af plads for familien at boltre sig på. Her er aktivitetsrum til børnene, og endvidere et stort værelse – hvorfra der igen er udsigt til vandet. Entré, bryggers og badeværelse er med fliser, møblement og stil der går igennem i alle 3 rum. Det er utrolig gennemført det hele.

Boligens 1. sal byder på tre lyse og indretningsvenlige værelser med højt til loftet og samtidig hyggelige skråvægge. Opholdsrummet er med store kviste, hvorfra I har udsyn til marker og hav. Der er også indrettet et hyggeområde med en lille alkove hvor gæster eller børn kan overnatte.

Badeværelset på 1. sal er naturligvis i samme stil som i stueplan, og her er ydermere blevet plads til et skønt badekar, hvor I kan nyde varme bade.

I stueplan er der også udgang til garagen, som er fuldt integreret i boligen, og her er der også indrettet ekstra rum, som i dag bruges som hjemme kontor.

Med sin placering tæt ved vandet, lidt udenfor Beder, giver boligen den perfekte kombination af landlig idyl med natur omgivelser, mens I er tæt på både indkøbsmuligheder, skole og Mariendal / Ajstrup Strand. I har fx kun 2 kilometer til Beder eller Malling, hvor I finder både SuperBrugsen, Fakta, Netto, skole, dagsinstitutioner samt hyggelige spisesteder. I finder også gode transportmuligheder til Aarhus C med byens lokale letbanestop og hyppige busforbindelser.

Boligen har gulvvarme overalt, og i det hele taget er der energioptimeret over det hele.

Hvis boligen har vakt jeres interesse, så vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Elmosevej 68 for jer.


Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 159 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 103 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 182 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 152 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 154 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 116 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere