Mursejlervej 2, 8660 Skanderborg – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 119 m²

Grundareal 945 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 1976

Adresse

Mursejlervej 2, 8660 Skanderborg

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.498.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.579 kr.
  • Sagsnummer 4323
  • Boligareal 119 m²
  • Grundareal 945 m²
  • Etager 1

Drømmer I en bolig, hvor I kan nyde en rolig hverdag ved naturrige omgivelser, mens I har kort til hverdagens gøremål? Så fortjener denne villa i Skanderborg bestemt at blive set.

Villaens køkken er velholdt med lyse elementer og lys bordplade, hvor I har god skabs- og bordplads til hverdagens madtrylleri. I køkkenet har I også spiseplads til at nyde hverdagens måltider. I den store stue kan I passende have spisebordssættet stående, når der skal indbydes familie eller gæster til spisning, mens familien kan slappe af i de bløde sofaer i stueenden, når der står filmhygge eller brætspil på programmet. Stuen har tre store vinduer, der giver rummet et skønt lysindfald og skaber en afslappende stemning.

Fra stuen har I udgang til den stenbelagte terrasse, hvor mange timer kan nydes i fred og ro med et skønt udsyn til haven. 

Badeværelset er fint, og med separat bruseniche og badekar, mens håndvasken er nedfældet i skabsarrangement. I finder også to gode værelser, der er godt udformet, mens de har et naturligt lysindfald fra vinduerne samt et soveværelse. - Alle værelserne har fasteskabe.

Boligen har også et fint bryggers med god skabsplads og plads til vaskemaskine.

Derudover byder boligen også på carport og udhus.

Beliggenheden er helt i top og ligger i et stille område. Skanderborg byder på masser af indkøbsmuligheder, offentlig transport til bl.a. Aarhus, Horsens, daginstitutioner og skoler. Endvidere er der stisystemer, der kan føre dig hurtigt til dejlige naturområder og byens andre faciliteter.

Denne bolig er for jer, der ønsker en velbeliggende villa, hvor I kan nyde en rolig hverdag ved naturrige omgivelser. Hvis boligen har vakt din interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Mursejlervej 2 i Skanderborg for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 192 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 132 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 111 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 114 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 173 m²

Skanderborg

skanderborg-kulturhusetskanderborg-centerskanderborg-stationskanderborg-midtbyskanderborg-soeskanderborg-soe

Skanderborg er en virkelig dejlig by med masser af kreativitet og aktivitet. Byens hovedgade, Adelgade, er et dejligt centrum for folk i Skanderborg med butikker på begge sider.

Skanderborg er i rivende udvikling med nye boligprojekter, som tiltrækker flere og flere børnefamilier, da byen kan tilbyde de nødvendige indkøb, skoler, dagsinstitutioner osv. plus det hyggelige liv inde i centrum, så man ikke behøver at køre helt ind til Aarhus for at få et hyggeligt caféliv.

Der er gode togforbindelser til og fra Aarhus på kun 15 min., så man kan nemt arbejde inde i Aarhus, men nyde lidt mindre byliv i privaten. Skanderborg huser også hvert år, en uge i August, SmukFest, der bringer masser af liv og aktivitet til Skanderborg.

Stilling

skole-stillingStilling søstilling fodboldStillingStillingSkilt i Stilling

Stilling er en eftertragtet lille by i Skanderborg kommune. Byen har skole, indkøb, offentlig transport, og du kan hurtigt komme ind til Skanderborg for at opleve byens centrum med hyggelige cafeer og butikker.

Byen er især eftertragtet blandt børnefamilier, idet den byder på gode områder til børnefamilier. Der er lukkede stisystemer, så det er sikkert for dine børn at cykle rundt i fritiden eller til og fra skole.

Stilling har flotte naturskønne områder næsten lige uden for døren til cykling og/eller gåture, og især Solbjerg Sø er tæt ved. Du får et idyllisk hjem med naturskønne områder tæt på.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere