Skoleparken 105, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 127 m²

Grundareal 780 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke D

Opført/Ombygget 1966

Adresse

Skoleparken 105, 8330 Beder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.150.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.380 kr.
  • Sagsnummer 4435
  • Boligareal 127 m²
  • Grundareal 780 m²
  • Kælderareal 80 m²
  • Garageareal 26 m²
  • Etager 2

I et hyggeligt villakvarter i det populære Beder, udbydes nu denne velholdte familievilla. Her har I plads til hele familien, mens I har kort til alle hverdagens gøremål. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Skoleparken 105 for jer.

Køkkenet er et velholdt samtalekøkken med lyse elementer, lys bordplade, og der er god skabs- og bordplads, der indbyder til nærvær under hverdagens madtrylleri. I køkkenalrummet har I plads til spisebordssættet, hvor måltiderne kan nydes og lektierne laves. En bred foldedør skaber åben forbindelse mellem køkkenalrummet og stuen. Stuen inviterer lys og liv ind gennem sine store glas- og dørpartier, der skaber en afslappende stemning og lyst til at slappe af efter en lang dag. Fra stuen har I udgang til sydvest vendt terrasse, hvor I kan nyde solen og tænde op under grillen. Terrassen ligger lige ud til den velholdte have, der prydes af træer, bede og buske, mens den store plæne indbyder til hygge og leg.

Boligen byder på fire gode værelser, der alle har et naturligt lysindfald fra sine vinduer, mens de har gode indretningsmuligheder. Værelserne er placeret således, at der er mulighed for at skabe en børneafdeling og en voksenafdeling med tilhørende badeværelse. Badeværelset er med separat bruseniche, mens håndvaskene er placeret i et fint skabsarrangement.

Kælderen er god og byder på mindre badeværelse med sauna, viktualierum, bryggeres samt god opbevaringsplads. Desuden 2 gode disponible rum, som er oplagt til værksted eller aktivitetsrum til bordtennis o.lign.

Boligen har også en garage og redskabsrum.

Beder er en dejlig by og bo i, hvor foreningslivet er stærkt, og der er mange sportstilbud til både børn og voksne. Med boligens centrale placering kan I nyde en hverdag, hvor I har kort til daginstitutioner, skole, natur og indkøb. I har fx 8 minutters gåafstand til Beder Skole og indkøbsmuligheder som SuperBrugsen og Netto. I har samtidig gåafstand til skov og legeplads. Beder byder også på gode transportmuligheder i form af busforbindelser og det lokale letbanestop. Hvis I tager bilen, så kan I være i Aarhus C på 15 minutter.

Denne bolig er for jer, der ønsker en velindrettet villa, som giver jer plads til hele familien og skaber alle rammerne til et sundt og livligt familieliv.

Hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Skoleparken 105 i Beder for jer

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 132 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 141 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere