Byagervej 221, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 106 m²

Grundareal 200 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke B

Opført/Ombygget 1981

Adresse

Byagervej 221, 8330 Beder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.798.000 kr.
  • Udbetaling 140.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 4.782 kr.
  • Sagsnummer 4615
  • Boligareal 106 m²
  • Grundareal 200 m²
  • Etager 2

Renoveret hus i hyggeligt bofællesskab

Renoveret hus i hyggeligt bofællesskabHer er tale om et  af de populære huse i bofællesskabet Sol & Vind. Selve huset, som er fuldmuret, har en spændende atmosfære med 2 plan fordelt på i alt 106 m2 plus hems. Der er åben til kip hvilket giver lys og en dejlig rummelighed til boligen. 
 
Boligen er i stueplan indrettet med en entré med indbyggede garderobeskabe, et dejligt lyst køkkenalrum. Alrummet har skønt lysindfald fra sydvendt renoveret terrasse, hvor der er sol fra morgen til aften. Der er udgang til terrassen fra alrummet, så grill og hygge på egen terrasse er en mulighed. Fra køkkenalrummet er der direkte forbindelse til 2 værelser. Desuden er der et lækkert badeværelse med væghængt toilet, indbygget VOLA armatur, Unidrain, samt skabsarrangement fra snedker med Corian plade. 1. salen indeholder stue med udgang til lille nyrenoveret tagterrasse samt et soveværelse. Fra soveværelset er der adgang til hems, der fungerer som depotrum. 
 
Boligen er renoveret med lyse trægulve og i respekt for den oprindelige stil. Til huset hører en carport på Sol & Vinds parkeringsareal. Kort sagt et  spændende hus lige til at flytte ind i. Senest er vinduer i stueplan udskiftet i forår 2020 og hoveddør i 2022. Boligen ligger tæt på Beder Skole, børnepasning, og indkøb, Skov og vand er ligeledes indenfor rækkevidde. Der er en velfungerende fritids-/idrætsforening BMI, og der er offentlig transport stort set lige udenfor døren og direkte ind til Aarhus Banegård. Ligeledes kører letbanen fra Beder station. 
 
Om Sol & Vind
Sol & Vind er et bofællesskab veletableret bofællesskab. Her bor voksne, børn, børnebørn og bedsteforældre sammen, og vi gør vores bedste for, at bofællesskabet skal være for alle aldre. Sol & Vind består af 27 huse, og en række af fælles faciliteter herunder fælleshus, hvor der bl.a. er spisesal, avis-rum, køkken, værksted, fælles vaskeri, legerum, gæsteværelse mm. Derudover er det mange grønne arealer, legeplads, trampolin, fodboldbane, urtehaver osv.  Børnene leger uforstyrret i de små bilfri gader og på fællesarealerne, hvor også de voksne mødes og snakker på kryds og tværs. I fælleshuset laves og serveres aftensmad de fleste dage. Det er frivilligt at deltage i ordningen omkring fællesspisningen, og man betaler kun for de gange, man spiser med.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 132 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 111 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 114 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere