Hørretvej 17, 8320 Mårslet – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 169 m²

Grundareal 1399 m²

Rum/Værelser 6

Energimærke D

Opført/Ombygget 1919

Adresse

Hørretvej 17, 8320 Mårslet

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.998.000 kr.
  • Udbetaling 150.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.670 kr.
  • Sagsnummer 260000058
  • Boligareal 169 m²
  • Grundareal 1.399 m²
  • Kælderareal 36 m²
  • Garageareal 13 m²

Spændende bolig i Mårslet

Velkommen til en historisk solid villa centralt i Mårslet - et fantastisk sted, hvor du kan sætte dit helt eget præg på dit nye hjem.
 
Denne villa har alt, hvad hjertet begærer i forhold til plads - stor grund, rummelige værelser og en have med en masse gode muligheder. Den ligger som en smørklat i Mårslet centrum, tæt på skolen, brugsen, letbanen, børneinstitution og alt hvad man kunne få behov for i hverdagens gøremål.
 
Boligen har 2 store stuer samt 4 værelser. Mulighederne i boligen er mange på grund af den gode plads og fordelingen af den. Hvis man ønsker flere værelser, kan den ene af stuerne laves om til værelser. Ønsker man mere plads, kan der bygges til. Ønsker man større rum, kan man lægge vægge ned.
 
Grunden er på hele 1399 kvadratmeter, hvilket giver en skøn have, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad den kan udnyttes til.
 
Med denne villa får du virkelig meget bolig for pengene. Her er en stor grund, masser af plads, en central beliggenhed og en have med gode muligheder, og prisen er absolut konkurrencedygtig. Du får her mulighed for at skabe dit drømmehjem, som du og din familie vil elske i mange år fremover.
 
Hvis boligen har vakt din interesse, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 70 70 79 61, eller bestil en fremvisning via vores hjemmeside.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 132 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 111 m²

Mårslet

maarslet-skole-fodboldmaarslet-rema-1000maarslet midgaardmaarslet-fodboldbanemaarslet-skoleMaarslet-skov

Mårslet er en by i udvikling med nye boligområder som bliver bygget f.eks. Mårslet Søpark. Mårslet er især populær pga. beliggenheden til Aarhus C. Du kan sagtens stige på cyklen ind til Aarhus C dagligt eller en varm sommerdag.

Eller sætte dig i bilen og 15-20 min efter er du i Aarhus. Byen er et roligt område for mange og for nyetablerede børnefamilier. Du får nemlig stisystemer rundt i Mårslet til skole og børnehave.

Derudover har du REMA 1000 og Super Brugsen i byen samt en sportshal, som i den nærmeste fremtid bliver til en multihal. Du kan nemt tage offentlig transport fra Mårslet, da både Letbanen og bybusser har flere stop i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere