Serinedalen 5, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 197 m²

Grundareal 905 m²

Rum/Værelser 8

Energimærke A2015

Opført/Ombygget 2021

Adresse

Serinedalen 5, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 5.998.000 kr.
  • Udbetaling 300.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.695 kr.
  • Sagsnummer 260000065
  • Boligareal 197 m²
  • Grundareal 905 m²
  • Garageareal 80 m²

Nyopført kvalitetsvilla med øje for detaljerne

Drømmer I om en moderne, lys og gennemført nybygger-bolig, beliggende i det nyopførte område i Malling? Så er det nu, I har chancen! Ejendommen er kun tre minutters gang fra den lokale Netto og byder på en række faciliteter inden for kort afstand, herunder skole, SFO, vuggestuer og børnehaver, boldbaner, tennis-anlæg, fritidsklubber, efterskole, letbane samt bus, idræts- og foreningsliv med svømmehal og meget mere. Dette gør ejendommen ideel for en børnefamilie, da man ikke ville begrænses af lange transporttider. Ejendommen har alt, hvad en familie ønsker sig! Heriblandt et stort køkken-alrum med 3,5 meter til loftet. Køkken-alrummet er udstyret med en lækker køkkenø, som gør det muligt for personen, der tilbereder maden, at være en del af selskabet. I køkkenøen finder man også en indbygget qooker, som er ét af de mange lækre tilvalg i boligen. Herudover kan nævnes afkalkningsanlæg, keramiske klinker på alle udearealer, overvintrende palmer, specialklinker, guld-amaratur, skjult depotrum, opvarmet garage og meget, meget andet.
 
I husets hjerte i alrummet finder man ovenlysvindue, samt store panoramavinduer, der giver et fantastisk lysindfald og en dejlig atmosfære i hele rummet. Der er plads til et stort spisebord i dette store, lyse rum, hvilket er ideelt til familie-måltider og samtaler omkring bordet. Når man sidder ved bordet, er der udsigt ned over haven og videre ud over det grønne areal, og slutteligt ud over hele området. Grunden er således ideelt beliggende både ift. naboer og andre nyopførte huse, som aldrig vil kunne komme til at genere dette langstrakte udsyn. 
 
I den ene side af køkkenalrummet finder man et stilfuldt kontor, med en moderne glasvæg, som også gør rummet lyst og behageligt. De tre værelser er adskilt fra hinanden, så man har privatliv på alle tre værelser. Soveværelset har både eget toilet og et stort walk-in closet med ekstra indblæsning fra ventilationssystemet, samt egen udgang til haven. Den perfekte forældreafdeling. Derudover er der klargjort med alm. elstik til evt. udekøkken. Boligen er alt i alt ideel til den luksuriøse livsstil på en beliggenhed midt mellem by, skov, vand og natur.  
 
Boligen rummer også et praktisk bryggers og et stort depotrum, hvilket giver masser af opbevaringsplads. Den 80 kvadratmeter store dobbeltgarage med gulvvarme kan ligeledes med lethed anvendes til både trænings-område, sauna, , leg og spil, selskaber, kreativt område, værksted eller hvad familien der flytter ind i det, har ønsker om. 
 
Køkkenalrummet har en opvaskemaskine, køleskab og fryseskab fra Bosch, der er integreret i køkkenet. Derudover har køkkenet en induktionsplade fra AEGog en emhætte fra Thermex Metz Medio, der også er skabsintegreret med intern motor, samt en installation fra Trigger, der gør at ventilationsanlægget samarbejder med emhætten. Til sidst forefindes vaskemaskine og en kondenstumbler fra AEG, som begge er energimærket A+++ og A++. Med andre ord, er der styr på alt ned til mindste detalje. I haven har vi et område, hvor børnene kan lege, og en terrasse, der er perfekt til et loungesæt og et glas vin på de varme sommeraftener. Har denne bolig vakt din interesse? Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 159 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 103 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 182 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 152 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 114 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 116 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere