Gammel Østergårdsvej 28+28B, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 124 m²

Grundareal 1596 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke D

Opført/Ombygget 1964

Adresse

Gammel Østergårdsvej 28+28B, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.250.000 kr.
  • Udbetaling 165.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.231 kr.
  • Sagsnummer 260000079
  • Boligareal 124 m²
  • Grundareal 1.596 m²
  • Kælderareal 110 m²
  • Garageareal 25 m²

Super spændende villa på en dobbeltgrund centralt i Malling

Her kan I købe en fed 60’er villa, hvor der er meget mere plads og mange flere muligheder end på en normal villa. 
 
Ejendommen er helt naturligt sammenhængende, med en stor have og rigtig meget plads bagved huset, hvor der er garage, mulighed for køkkenhave og i det hele taget et flot ankomstområde til huset.  
 
Ejendommen er opdelt på denne måde:
• nr. 28, som er en grund på 896 m2 og hvor villaen og garage mv. er placeret. 
• nr. 28B, som er en grund på 700 m2, der er placeret i haven ud mod Gammel Østergårdsvej. 
 
Du ankommer til villaen ad en grusvej, og kører ind på en flot gårdsplads. Allerede her starter oplevelsen af stemningen fra 60’erne, hvor huset er opført i en flot gul mursten og så snart du går ind i huset – så fortsætter det. 
 
Nuværende ejer, som gerne vil flytte tilbage til Aarhus C, overtog huset for 1 års tid siden, og har opdateret huset på en nænsom måde, hvor de originale trægulve er kommet frem, vægge er pudsede op og lofter er lysnede.  
 
I køkkenet er der åbnet op ind til stuen, så der er en naturlig kontakt til spiseafdelingen.  
 
I stueplan er der hele 4 værelser, og der er flotte originale skabe i værelserne, samt døre og håndtag er ligeledes originale – det hele giver bare mening når man går rundt i huset.  
 
Der er også et godt stort badeværelse, som ejerne har shinet op, og det står også i en lækker retro stil med sorte klinker og terrazzogulv. 
 
I kælderen giver rummene muligheden for at have overnattende gæster i et værelse, som er lyst og i en god stand, og samtidig er der et badeværelse til og et stort bryggers/vaskerum samt viktualierum.  
 
Alle de disponible rum i kælderen, gør at kvadratmeterne ovenpå er meget mere effektive, så alt opbevaring, vaskeri mv. foregår i kælderen.
 
I enden af kælderen er der et stort værksted, som er fuldt installeret med diverse maskiner (som kan overtages, hvis drømmen om værksted er til stede). I sin tid været indrettet som gildesal. Hvad kunne det bruges til i dag? 
 
Grunden, området, beliggenheden skal opleves. Det er en ejendom, som byder på noget helt andet end mange andre boliger i området. Haven er stor, men ikke uoverskuelig. Der er en masse beplantning, ”som passer sig selv”, og det er blot at nyde livet og diverse projekter, som man kan kaste sig over. 
 
Meget tæt på ejendommen er der indkøbsmuligheder, Malling Kro og letbanestop. Samtidig er der kort afstand til skole, institutioner og Beder-Malling idrætscenter Egelund. 
 
Vi glæder os rigtig meget til at vise denne pragtfulde ejendom til jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 132 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere