Sondrupvej 61C, 8350 Hundslund – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Andelsbolig

Boligareal 165 m²

Grundareal 11812 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke E

Opført/Ombygget 1877/1989

Adresse

Sondrupvej 61C, th, 8350 Hundslund

  • Ejendomstype Andelsbolig
  • Kontantpris 757.680 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 7.721 kr.
  • Sagsnummer 260000136
  • Boligareal 165 m²
  • Grundareal 11.812 m²
  • Etager 2

Sjældent udbudt perle i den skønne natur i Sondrup Bakker

Drømmer du om at bo i en idyllisk landsby, hvor du kan nyde den friske luft og en betagende udsigt over markerne? Så er denne bolig i Sondrup Bakker det perfekte valg for dig!
 
BEMÆRK! Den månedlige ejerudgift på 7.721 kr. er inkl. udgifter til el, vand og varme....
 
Beliggende i den hyggelige landsby Sondrup finder du dette hyggelige landsted der danner rammerne for 5 store andelsboliger og med alt hvad der ellers hører til et liv udenfor storbyens trafik og larm.
Med sin belligenhed lige op af skoven, vil du have masser af mulighed for at udforske og nyde den smukke natur omkring dig.
Og ikke nok med det.... med kort afstand til Horsens Fjord finder du både badestrand og vinterbadeklub hvor du kan nyde solnedgangen over vandet eller tage en forfriskende svømmetur.
 
Boligen byder på et stort køkkenalrum med masser af naturligt lys og adgang til en stor udsigtsterasse. Med hele 165 kvm. bolig, to badeværelser og store fælles arealer er der masser plads til at skabe dine egne minder og oplevelser.
Ejendommen byder også på en hyggelig gårdsplads, indendørs værksteder, stor fælles gildesal og selvfølgelig med plads til egne høns.
 
I Nabobyen Hundslund, 5 min fra Sondrup, finder du skole, gode indkøbsmuligheder hos Hundslund Købmandsgård og et aktivt idræts- og foreningsliv i Hundslund IF. Skal den stå på en lidt større shoppingtur og cafebesøg er der kort afstand i bil til både Horsens, SKanderborg og Aarhus.
 
På Sondrupvej 61 vil du opleve en helt unik følelse af fred og ro, der vil være svært at finde andre steder, så tøv ikke med at kontakte os for at komme nærmere denne helt særlige bolig.

Lignende boliger

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 56 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 50 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 99 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 62 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 80 m²

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere