Kirkebakken 26, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 168 m²

Grundareal 982 m²

Rum/Værelser 6

Energimærke A2010

Opført/Ombygget 2013

Adresse

Kirkebakken 26, 8330 Beder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 4.798.000 kr.
  • Udbetaling 240.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.856 kr.
  • Sagsnummer 260000170
  • Boligareal 168 m²
  • Grundareal 982 m²

Familie villa fra 2013

Nu har man endelig muligheden for at købe en nyere villa i Beder. Velkommen til Kirkebakken 26. Beliggenheden er i top her på Kirkebakken. Du har Beder skole lige på den anden side af vejen ogindkøb få meter fra boligen. Det populære stisystem i Beder er lige til en god cykeltur for børnene.
 
Indretningen: Boligen har en moderne indretning med forældreafdeling med soveværelse og badeværelse til. Iforbindelse med soveværelse er der et rum som er oplagt til kontor. Boligen byder ligeledes på 3 gode værelser, godt bryggers og badeværelse. Børnene får deres egenbørneafeling og det passer derfor også rigtig godt til familier med lidt ældre børn. Stort og lyst køkken/alrum, hvor hele familien kan samles. Køkkenet er i lyse og moderne materialer ogder tænkt over detaljerne. Dejlig stue med masser af lysindfald, hvor der ligeledes er direkte udgang til den skønne terrasse. Haven er nem at vedligeholde, her er det meste græs og gode terrasser, hvor solen kan nydes. Til boligen høre en carport med skur med god opbevaringsplads.
 
Beder: Beder er populær og det forstår man godt. Du har alt du behøver i en travl hverdag. Kort afstand tilAarhus, nem adgang til motorsvejnettet via den nye Giber Ringvej. Sidst men ikke mindst så er der enstorslået natur omkring Beder. Du har tæt til vandet, hvor man kan nyde sommerens varme. Du harskønne skove til løb, cykling eller bare en hyggelig gåtur med familien. Offentlige transport midler i form af busser og letbane går det nemt at bruge Aarhus som udflugtsted.
 
Ønsker du en fremvisning af denne bolig så ring til Aarhus Mæglerne

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 183 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 182 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 176 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 174 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 103 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere