Hasselager Stationsvej 6, 8361 Hasselager – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 210 m²

Grundareal 916 m²

Rum/Værelser 11

Energimærke C

Opført/Ombygget 1916

Adresse

Hasselager Stationsvej 6, 8361 Hasselager

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 4.298.000 kr.
  • Udbetaling 215.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.037 kr.
  • Sagsnummer 260000241
  • Boligareal 210 m²
  • Grundareal 916 m²
  • Kælderareal 50 m²
  • Garageareal 24 m²

Murermester villa i særklasse

Nu har vi hos Aarhus Mæglerne fornøjelsen af at præsentere denne flotte murermestervilla på en central placering i Hasselager.
Denne ejendom, som tidligere har fungeret som lægebolig, er bygget med gode materialer og mange fine detaljer i murværket. Her behøver man ikke frygte små rum, da man her får hele 211 m2 boligareal plus 50 m2 kælder. Der er rigelig plads til storfamilien, da ejendommen byder på hele 7 soveværelser.
 
Ved at købe Hasselager Stationsvej 6 får man en ejendom for livet. Man behøver ikke være nervøs for familieforøgelse eller behovet for hjemmekontor, og plantegningen er endda praktisk, hvis man ønsker at drive en lille virksomhed hjemmefra. Kort sagt, mulighederne er mange! Ejendommen er blevet renoveret fra kælder til kvist, men i renoveringsprocessen har man tænkt på at bevare den karakteristiske stil, som en murermestervilla fra 1916 fortjener. Her får man drømmen om det store køkken/alrum, hvor hele familien kan samles, og børnene kan lege i den tilstødende stue, hvis vejret ikke tillader leg i haven.
 
Haven er et kapitel for sig selv - her kan børnene gå på opdagelse mellem de gamle træer og de mange hyggelige sektioner, som haven består af. Ejendommen er godt placeret på den 916 m2 store grund, og det giver en følelse af, at haven fortsætter evigt. Med den tilhørende garage/værksted kan hobbyprojekterne udfoldes frit. Når det er tid til afslapning, er der opført en flot og stor terrasse med direkte udgang fra stuen og køkken/alrummet - her er der plads til at invitere både naboer og venner til en grillaften.
 
Som nævnt tidligere er Hasselager Stationsvej centralt placeret i Hasselager, så de offentlige transportmuligheder er kun en kort gåtur fra ejendommen. Hvis man skal benytte motorvejen, er E45 kun 5 minutters kørsel væk, og Aarhus C kan nås på 10 minutter i bil. Den hyggelige vej her i det 'gamle' Hasselager byder på mange børnefamilier og et stærkt sammenhold.
 
Hvis du ønsker en bolig udover det sædvanlige med utallige muligheder, så er dette boligen for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 189 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 183 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 182 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 176 m²

Hasselager

Super Brugsen HasselagerBavnehøj skole i HasselagerHasselager stiNatur HasselagerKolt skoleHasselager skilt

Hasselager er byen, hvor du kan opleve hyggelige og rolige kvarterer. Du er ikke mindre end 5 min fra motorvejen og ca. et kvarter fra Aarhus C. Der er gang i byudviklingen med nyopførte huse, som tiltrækker mange.

Fra Hasselager er der gode transportmuligheder, da både bybussen 1a samt de blå busser er at finde flere steder i Hasselager.

Hasselager byder desuden på gode muligheder for sportsaktiviteter og naturområder. Byen har samtidig vigtige områder såsom skoler, indkøb, dagsinstitutioner, naturområder, restauranter og aktivt lokalmiljø.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere