Silkeborgvej 3, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 68 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke A2015

Opført/Ombygget 2017

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Silkeborgvej 3, 4 3, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 2.998.000 kr.
  • Udbetaling 150.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.894 kr.
  • Sagsnummer 260000271
  • Boligareal 68 m²
Del denne bolig

Nyere 3-værelses lejlighed med altan i Ceres Byen

Velkommen til en lejlighed, som har den fantastiske beliggenhed midt i Ceresbyen, hvor du har alt på tætteste hånd. Heriblandt kan der nævnes Botanisk have, kort gåafstand ind til hjertet af Aarhus og åen, ARoS museum, uddannelsesmuligheder og meget mere. Der er desuden også plads til, at man kan tage på en længere gå- eller løbetur, da du har Brabrandstien i baghaven.
 
Når man træder ind i lejligheden, vil du ikke kunne undgå at se det gennemgående NEW YORKER look, som lejligheden består af. Her er det, de rå betonvægge og sorte køkkener, som dominerer, og giver lejligheden charme og varme. Lejligheden er desuden udstyret med et rummeligt køkkenalrum, to fine værelser, et badeværelse og en fantastisk syd-øst vendt altan. Når udetiden skal nydes, kan man også gøre det på den fællestagterrasse, som giver den hyggelige stemning samt udsigt udover Aarhus.
 
Parkeringsforholdene er ligeledes gode, hvilket er en stor fordel, når man bor inde i byen. Her er der både mulighed for købe eller leje, så du ikke skal bekymre dig om at finde en parkeringsplads
 
Hvis du også synes, at denne NEW YORKER lejlighed i Aarhus C’s hjerte er det perfekte sted, som dit næste hjem, så tøv ikke med at kontakte os.

Lignende boliger

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.748.000 kr.

Boligareal 87 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.348.000 kr.

Boligareal 49 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.449.000 kr.

Boligareal 48 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.545.000 kr.

Boligareal 76 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.798.000 kr.

Boligareal 74 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere