Søndre Ringgade 71, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 64 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke D

Opført/Ombygget 1938

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Søndre Ringgade 71, 2 th, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 2.348.000 kr.
  • Udbetaling 120.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.829 kr.
  • Sagsnummer 260000352
  • Boligareal 64 m²
Del denne bolig

Delevenlig 2-værelses lejlighed i Aarhus C – med et ekstra værelse på 5. sal

Vi er glade for at kunne slå dørene op til denne lejlighed i hjertet af Aarhus. Selve ejendommen er i god stand med vinduer fra 2015 og et tag som er skiftet i 2013. Selve lejligheden er på 64 m2, og dertil kommer loftsværelset på 9 m2 som pt. er udlejet til kr. 1.850,- pr. md.

Lejligheden har 2 altaner, som er med til at give et rigtig dejligt lysindfald, og solen følger dig gennem alle dagtimerne. Fra stuen har du et flot kig til Ringgadebroen og Læssøesgades Skole, og fra soveværelset kan du nyde et dejligt gårdmiljø. Lejligheden har højt til loftet hvilket giver en god fornemmelse af rummelighed. Pladsen er maksimalt udnyttet og det kan mærkes når man er i lejligheden.
Lejligheden er indrettet med entre, 2 store værelser med hver sin altan, funktionelt køkken med nyere opvaskemaskine, vaskemaskine og køle/fryseskab, samt badeværelse med separat bruseplads. Den egner sig derfor både som delelejlighed, eller som en dejlig bolig for et par.
 
Herudover er der et ekstra værelse på 5. sal, som giver dig plads til et hjemmekontor, eller du kan vælge at udleje værelset som det er nu, og dermed få en passiv indtægt.
 
Denne lejlighed tilbyder dig et hjem, hvor bylivet er lige ved hånden, men samtidig danner rammen om en hyggelig oase, hvor du kan trække dig tilbage i fred og ro.Langenæs er et utrolig hyggeligt område i Aarhus. Her får du alt i indkøb, grønne områder, og gode parkeringsmuligheder. Tag et smut forbi bageren og nyd deres gode brød, eller tag en tur på markedet på Ingerslev Boulevard, hvor alverdens gode madvarer kan købes i en fantastisk atmosfære. Du kan gå til Centrum eller tage cyklen til Marselisborg Lystbådehavn og Marselis skoven. Derudover er der kort gåafstand til Harald Jensens Plads, som giver dig busforbindelser til det meste af Aarhus.

Lignende boliger

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.398.000 kr.

Boligareal 58 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.750.000 kr.

Boligareal 56 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 68 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.998.000 kr.

Boligareal 112 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.495.000 kr.

Boligareal 76 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.348.000 kr.

Boligareal 49 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere