Ketting Parkvej 47, 8462 Harlev J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 210 m²

Grundareal 809 m²

Rum/Værelser 7

Energimærke A2010

Opført/Ombygget 2009

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Ketting Parkvej 47, 8462 Harlev J

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 5.198.000 kr.
  • Udbetaling 260.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.110 kr.
  • Sagsnummer 260000531
  • Boligareal 210 m²
  • Grundareal 809 m²
  • Etager 1
Del denne bolig

Perfekt indrettet bolig til børnefamilien med enestående opdeling og naturskøn udsigt

Denne smukt designede bolig er ideel for børnefamilien, der ønsker både plads og funktionel indretning. Boligen er opdelt i to særskilte afdelinger: en forældreafdeling og en børneafdeling, hvilket giver både privatliv og fællesskab på samme tid.
Forældreafdelingen byder på et rummeligt soveværelse med eget badeværelse. Derudover er der et ekstra værelse, som kan bruges som kontor for hjemmearbejdsdage eller som børneværelse til de helt små – fleksibiliteten er i top.
 
Børneafdelingen består af tre dejlige værelser, hvor børnene kan indrette sig efter egne ønsker og behov. Afdelingen indeholder også et fælles multirum, perfekt til leg, lektielæsning og hygge med venner. Denne opdeling giver børnene deres eget område, hvor de kan udfolde sig frit, mens forældrene har deres egen oase i den anden ende af boligen.
 
Boligens køkkenalrum er et centralt samlingspunkt med rigelig plads til hele familien og gæster. Her kan der kokkereres, spises og snakkes i hyggelige omgivelser, hvor der er tænkt på både funktionalitet og æstetik.
Den niveaufordelte bolig har en høj stue, der tilbyder en storslået udsigt ud over området, så langt øjet rækker. Denne imponerende stue skaber en følelse af rummelighed og forbindelse til det omkringliggende landskab.Fra stort set alle rum i huset kan man nyde en fantastisk udsigt til den flotte natur, der omgiver Harlev. Den naturskønne beliggenhed kombineret med boligens gennemtænkte indretning gør dette hjem til det perfekte valg for børnefamilien, der drømmer om en harmonisk hverdag i smukke omgivelser.
 
Harlev er en charmerende by, der har meget at tilbyde børnefamilier. Byen er kendt for sine omfattende stisystemer, der gør det nemt og sikkert at komme rundt til fods eller på cykel. Her kan børnene trygt cykle til skole eller fritidsaktiviteter, mens forældre kan nyde rolige gåture i de hyggelige omgivelser.Harlev kombinerer det bedste af begge verdener: den rolige, trygge atmosfære i et lokalsamfund og de bekvemme forbindelser til både motorvejen og Aarhus C. Det er det perfekte sted for familier, der ønsker en harmonisk hverdag med masser af muligheder for både børn og voksne.
 
Vi viser gerne boligen frem, så ring til Aarhus Mæglerne!

Lignende boliger

Type Villa

Kontantpris 6.298.000 kr.

Boligareal 195 m²

Type Villa

Kontantpris 7.298.000 kr.

Boligareal 109 m²

Type Villa

Kontantpris 2.398.000 kr.

Boligareal 180 m²

Type Villa

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 215 m²

Type Villa

Kontantpris 3.250.000 kr.

Boligareal 237 m²

Type Villa

Kontantpris 5.798.000 kr.

Boligareal 261 m²

Harlev

Harlev BibliotekNetto HarlevHarlevHarlevNæshøjskolenMeny Harlev

Harlev er den naturskønne by tæt ved Galten og ikke langt fra Aarhus. Harlev er især populær for mange børnefamilier pga. sin beliggenhed, boligtyper og boligpriser.

Byen har gode muligheder, hvis man ønsker at slå sig ned som familie. Der er mange naturskønne områder til gode ture på gåben eller på cykel.

Det er en charmerende landsby med et aktivt lokalmiljø. Der er gode busforbindelser fra Harlev til Aarhus, og ca. 20-25 minutter i bil ind til Aarhus. Du finder også skoler, indkøb, dagsinstitutioner, restauranter, og naturskønne områder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere