Randersvej 565, 8380 Trige – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 277 m²

Grundareal 2049 m²

Rum/Værelser 9

Energimærke C

Opført/Ombygget 1928/1977

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Randersvej 565, 8380 Trige

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.695.000 kr.
  • Udbetaling 135.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.584 kr.
  • Sagsnummer 260000551
  • Boligareal 277 m²
  • Grundareal 2.049 m²
  • Kælderareal 22 m²
  • Garageareal 90 m²
  • Etager 2
Del denne bolig

Bolig på hele 277 kvm, med masser af muligheder.

Velkommen til dit nye hjem!
 
Denne imponerende ejendom på Randersvej 565 i Trige byder på hele 277 kvadratmeter bolig, hvilket giver masser af plads til selv den største familie. Huset er ideelt beliggende i et attraktivt skoledistrikt tilhørende Bakkegårdsskolen, hvor skolebussen samler kvarterets børn op lige uden for døren – en stor bekvemmelighed for travle morgener. 
 
Boligen byder på rummelige opholdsrum, der giver dig og din familie masser af muligheder for at skabe et hyggeligt og funktionelt hjem. Stuerne er lyse og indbydende, perfekte til både afslapning og socialt samvær. Køkkenet er veludstyret og tilbyder rigeligt med plads til madlavning og familieaktiviteter. 
 
Udenfor finder du en stor terrasse, hvor du kan nyde de varme sommerdage og aftener med udsigt til den store have. Der er masser af plads til grill, udendørs spisning og leg for børnene.
 
Til ejendommen hører også en garage/værksted på hele 90 kvadratmeter. Dette rummelige område giver dig frihed til at dyrke hvilken som helst hobby, om det er opbevaring af bil eller motorcykel, værksted til din virksomhed eller noget helt tredje. Her er mulighederne uendelige.
 
Nabolaget er en blanding af forskellige typer familier, men hovedsageligt børnefamilier, hvilket skaber en tryg og venlig atmosfære for både store og små. 
 
Denne ejendom er perfekt for den store familie, der ønsker masser af plads, både inde og ude, og en bekvem beliggenhed ift. transportmuligheder
 
Kom og oplev, hvordan denne fantastiske ejendom kan blive jeres nye hjem!

Lignende boliger

Type Villa

Kontantpris 5.798.000 kr.

Boligareal 261 m²

Type Villa

Kontantpris 2.398.000 kr.

Boligareal 180 m²

Type Villa

Kontantpris 7.998.000 kr.

Boligareal 205 m²

Type Villa

Kontantpris 4.798.000 kr.

Boligareal 170 m²

Type Villa

Kontantpris 6.998.000 kr.

Boligareal 200 m²

Type Villa

Kontantpris 1.498.000 kr.

Boligareal 120 m²

Trige

Bakkegårdsskolen i TrigeDagli Brugsen i TrigeTrige udendørsaktiviteterTrige naturBakkegårdsskolen i TrigeSkilt i Trige

Trige er byen til dig, der søger hyggelig idyl med masser af natur omkring dig. Byen er placeret lidt nord for Lisbjerg og har mange dejlige områder for børnefamilien og forældrene, hvor børnene er flyttet hjemmefra, samt til den ældre, der ikke vil til en større by, men ønsker at være tæt på familien.

Byen har gode stisystemer til skole, og små boligkvarterer tæt ved hinanden, så børnene nemt kan komme hen til hinanden uden at skulle på en større vej.

Byen er ca. 12-13 km nord for Aarhus med gode transportmuligheder i form af bus. Trige er et idyllisk område med god mulighed for natur tæt på. I Trige kan du finde skole, dagsinstitution, indkøb, naturområder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere