Sondrupvej 45, 8350 Hundslund – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 180 m²

Grundareal 1020 m²

Rum/Værelser 6

Energimærke D

Opført/Ombygget 1944

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Sondrupvej 45, 8350 Hundslund

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.398.000 kr.
  • Udbetaling 120.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.386 kr.
  • Sagsnummer 260000340
  • Boligareal 180 m²
  • Grundareal 1.020 m²
  • Kælderareal 5 m²
  • Garageareal 35 m²
Del denne bolig

Murstensvilla i idylliske og naturskønne omgivelser

Vi er utrolig glade for at kunne byde indenfor i denne natur-perle af en bolig i Hundslund. 
 
Få pulsen ned og nyd den unikke natur i rolige omgivelser. Dådyr i baghaven, fuglesang om morgenen og fred og ro hele dagen. Boligen ligger i fantastiske Sondrup Bakker hvor du har naturlig idyl ligeså langt øjet rækker. Samtidig ligger den tæt på strand (2.5 km), vandreruter (500 meter) samt skov og plantager (250 meter). Hvis du elsker natur, men samtidig gerne vil have nem adgang til en storby, så er det her din unikke chance. Med kort afstand til Horsens Fjord finder du både badestrand og vinterbadeklub hvor du kan nyde solnedgangen over vandet eller tage en forfriskende svømmetur.
 
Boligen er blevet løbende istandsat og renoveret. Den står i en rigtig fin stand og byder på en god planløsning, hvor kun fantasien sætter grænser. Boligen har fået en tilbygning i 2006, med store vinduespartier der giver en enestående udsigt udover de smukke bakker og det mangfoldige naturliv. 
 
Køkken og stue er blevet renoveret i 2014, med nogle rigtig fine materialevalg. Under køkkenet er der en fin kartoffelkælder, som måske kunne laves til din fremtidige vinkælder? Boligen står i rigtig pæn stand, men mulighederne er stadig mange, for at sætte sit eget præg på boligen. 
 
I Hundslund, kun 5 min fra Sondrup, finder du skole, gode indkøbsmuligheder hos Hundslund Købmandsgård og et aktivt idræts- og foreningsliv i Hundslund IF. Skal den stå på en lidt større shoppingtur og cafebesøg er der kort afstand i bil til både Horsens, Skanderborg og Aarhus.
 
Udover den smukke natur, den flotte bolig og de mange muligheder, så er naboskabet i Sondrup også helt fantastisk. Blandt andet eksemplificeret igennem Sondrup-banden som er en frivillig organisation, der laver flere arrangementer i løbet af året. Blandt andet sankt hans, halloweenfest og meget mere. 
 
Kontakt os allerede i dag på tlf. 70 70 79 61 for en fremvisning af denne skønne bolig.

Lignende boliger

Type Villa

Kontantpris 6.298.000 kr.

Boligareal 195 m²

Type Villa

Kontantpris 7.298.000 kr.

Boligareal 109 m²

Type Villa

Kontantpris 5.198.000 kr.

Boligareal 210 m²

Type Villa

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 215 m²

Type Villa

Kontantpris 3.250.000 kr.

Boligareal 237 m²

Type Villa

Kontantpris 5.798.000 kr.

Boligareal 261 m²

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere