Tåstrupvej 114, 8462 Harlev J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 120 m²

Grundareal 1032 m²

Rum/Værelser 6

Energimærke F

Opført/Ombygget 1897

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Tåstrupvej 114, 8462 Harlev J

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 1.498.000 kr.
  • Udbetaling 75.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.112 kr.
  • Sagsnummer 260000361
  • Boligareal 120 m²
  • Grundareal 1.032 m²
  • Kælderareal 80 m²
  • Garageareal 22 m²
Del denne bolig

Bolig i et naturskønt område lidt uden for Aarhus

Leder du efter dit næste hjem, hvor du har muligheden for at sætte dit eget præ, så skal du læse med her.
 
Vi udbyder nu denne bolig til salg, som ligger på en fantastisk grund på Tåstrupvej i Harlev. Med Harlev har du alle hverdagens gøremål tæt på, så der er nem mulighed for indkøb og komme frem og tilbage fra institutionen. Derudover får du også en god skole med svømmehal, et aktivt idrætsliv og alle andre fornødenheder.
 
Harlev byder også på et fantastisk naturliv. Du har udsigten udover markerne og samtidig skal du ikke gå langt før, du når skoven og søerne. Det er derfor oplagt at tage på lange gå- og løbeturer i den fantastiske natur. Når du vil ind til Aarhus tager det heller ikke lang tid. Du har både muligheden via den offentlige transport eller med en bil, hvor det kun tager 20 min. inden du er i centrum.
 
Boligen i sig selv giver dig mange muligheder for at sætte dit eget præg på. Med både en underetage og stueetage kan du planlægge indretningen lige efter dine behov. Samtidig får du både garage på 22 kvm. og et udhus på 24 kvm.
 
Hvis du leder efter en god grund med masser af muligheder, så er dette et rigtig godt bud på dit næste hjem. Ring til Aarhus Mæglerne for en fremvisning.
 
Der udarbejdes ikke en tilstandsrapport.

Lignende boliger

Type Villa

Kontantpris 6.298.000 kr.

Boligareal 195 m²

Type Villa

Kontantpris 3.498.000 kr.

Boligareal 160 m²

Type Villa

Kontantpris 5.145.000 kr.

Boligareal 149 m²

Type Villa

Kontantpris 2.398.000 kr.

Boligareal 180 m²

Type Villa

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 215 m²

Type Villa

Kontantpris 5.798.000 kr.

Boligareal 261 m²

Harlev

Harlev BibliotekNetto HarlevHarlevHarlevNæshøjskolenMeny Harlev

Harlev er den naturskønne by tæt ved Galten og ikke langt fra Aarhus. Harlev er især populær for mange børnefamilier pga. sin beliggenhed, boligtyper og boligpriser.

Byen har gode muligheder, hvis man ønsker at slå sig ned som familie. Der er mange naturskønne områder til gode ture på gåben eller på cykel.

Det er en charmerende landsby med et aktivt lokalmiljø. Der er gode busforbindelser fra Harlev til Aarhus, og ca. 20-25 minutter i bil ind til Aarhus. Du finder også skoler, indkøb, dagsinstitutioner, restauranter, og naturskønne områder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere