Serinetoften 55, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 170 m²

Grundareal 759 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke A2015

Opført/Ombygget 2022

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Serinetoften 55, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 4.798.000 kr.
  • Udbetaling 240.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.591 kr.
  • Sagsnummer 260000568
  • Boligareal 170 m²
  • Grundareal 759 m²
  • Etager 1
Del denne bolig

Charmerende villa perfekt til børnefamilien

Boligen er opført i 2022 af Huscompagniet og er lige til at flytte ind i.
 
Her finder I kvalitets hårde hvidevarer, herunder en Quooker, to ovne fra Siemens og en indbygget emhætte samt en bordplade af materialet Dekton, der er lavet til høje temperaturer. Køkkenet har flotte udskæringer i fronterne, der sammen med bordpladen fuldender husets hjerterum.
 
Både køkkenet og badeværelserne er opført i kvalitetsmaterialer fra HTH. Derudover er huset udstyret med smarte løsninger som centralstøvsuger, BWT-afkalkningsanlæg og indbyggede vasketøjsskuffer i bryggerset, der alt sammen letter søndagsrengøringen. 
 
Det store køkken/alrum og den lyse stue åbner huset op med akustiklofter til kip, og store vinduespartier giver et dejligt lysindfald. Stuen har direkte udgang til et drivhus/orangeri og til haven, der rummer både en østvendt terrasse og en sydvendt træterrasse.
 
I haven finder I også en græsplæne med en forhøjning hvor der er etableret bålplads med overskudsmursten fra husbyggeriet samt en nedgravet trampolin, der skaber en skøn atmosfære for både store og små.
 
Huset rummer desuden et soveværelse med skabsvæg og i forlængelse heraf et badeværelse med sildebensklinker. Boligen rummer endnu et badeværelse og begge badeværelser er etableret med rainshower i brusenicherne.
 
Der er tre gode børneværelser, der alle ligger rundt om boligens multirum, der kan bruges både til at bygge Lego og som kontor til hjemmearbejdsdage. Multirummet har elektrisk ovenlysvindue, der kan fjernbetjenes.
 
Herudover rummer boligen en entré med skabsvæg, et bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og skabe til opbevaring.
 
De gennemgående og fuldlimede akustik sildebensgulve giver sammen med lofterne en god akustik, og de er samtidig nemme at vedligeholde.Til huset hører også en indbygget dobbelt carport og et fuldt isoleret redskabsskur med plads til opbevaring.
 
Ejendommen fremstår ny og indflytningsklar i et område i rivende udvikling med mange nye huse og store, grønne fællesarealer med æbletræer og bærbuske. Boligen ligger tæt på offentlig transport, indkøbsmuligheder og en god skole, hvor SFO’en har et helt særligt ry. Der er åbnet en integreret institution (Børnehuset Serinedalen), der ventes at flytte i helt nye lokaler blot 300 meter fra boligen til februar 2025. 
 
Malling er en by, der har et særdeles godt foreningsliv med både byfest, idræt, madlavning og spil. Derudover finder I frisører og mange små, hyggelige butikker i Mallings lokalsamfund.
 
Boligen er ideel for børnefamilien, der drømmer om en unik kvalitetsvilla med kort afstand til storby og kun få kilometer til skov og strand.
 
Har denne dejlige villa fanget jeres opmærksomhed, vil vores mæglerteam glæde sig til at vise den frem for jer.”

Lignende boliger

Type Villa

Kontantpris 5.798.000 kr.

Boligareal 261 m²

Type Villa

Kontantpris 2.695.000 kr.

Boligareal 277 m²

Type Villa

Kontantpris 2.398.000 kr.

Boligareal 180 m²

Type Villa

Kontantpris 7.998.000 kr.

Boligareal 205 m²

Type Villa

Kontantpris 6.998.000 kr.

Boligareal 200 m²

Type Villa

Kontantpris 1.498.000 kr.

Boligareal 120 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere