Krekærlunds Allé 163, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Flot étplans villa i attraktive Malling

Boligtype Villa

Boligareal 174 m²

Grundareal 737 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke B

Opført/Ombygget 2010

Adresse

Krekærlunds Allé 163, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3411
  • Boligareal 174 m²
  • Grundareal 737 m²
  • Etager 1

Flot étplans villa i attraktive Malling

Drømmer I om en moderne og indflytningsklar villa, hvor der er et minimum af vedligehold? Så se med her, hvor vi hos Aarhus Mæglerne er stolte af at kunne fremvise Krekærlunds Allé 163 i Malling for Jer.

Malling er en dejlig by tæt på Aarhus, Odder og Skanderborg. Her finder I en god skole og dagtilbud, Malling Kro, bibliotek, flotte grønne områder, fitness og offentligt transport (busforbindelser og Letbanen) næsten ude foran hoveddøren, der let tager jer til og fra Aarhus og Odder. God og hurtig forbindelse, med bil, til Oddervej samt den kommende Bering-Beder hovedvej til E45. Stisystemer rundt i byen fragter familiens mindste sikkert til og fra venner og skole. Nærområdet er trygt og roligt og består af en god blanding af børnefamilier, seniorer og par. Endvidere er I en lille køretur fra idylliske gårdbutikker, én af Danmarks smukkeste badestrande og i gå afstand fra mange gode legepladser.

Kvarteret er godt og sammenholdet er i højsædet. Med både vejfester, fodboldturneringer for de små, fastelavnsarrangementer m.m. kan I være helt sikre på at detr er noget for hele familien.

I træder ind boligens rummelige entré, hvor der er god plads til familiens overtøj.

Herfra har I et topmoderne og lækkert køkken i røget eg med åben forbindelse med boligens hjerterum, stuen. Det åbne og højloftede rum inviterer til samvær og hygge, mens der kokkereres, leges, laves lektier eller noget helt tredje. De store vinduespartier ud mod den hyggelige have åbner op for et skønt lysindfald i rummet. Med direkte udgang til en stor terrasse forlænges stuen og leverummet i sommermånederne, hvor grill og solbadning står på menuen. I denne ende af boligen har I også et flot badeværelse med bruseniche samt tre gode værelser og en rummelig fordelingsgang.

I modsatte ende, ved siden af køkkenet, finder I villaens forældreafdeling med stort soveværelse og eget badeværelse med både bruseniche og spa, hvor I kan geare ned og slappe af, når roen sænker sig.

Haven har en god størrelse, hvor børnene kan lege på plænen, der kan grilles og soles. Til boligen hører der også et stort isoleret skur bygget på fliser og overdækket carport.

Denne flotte villa er for Jer, der ønsker et hjem, hvor der er god plads ud i ét plan til Jeres familie, hvor nærområdet er trygt og roligt, og hvor der er et minimum af vedligeholdelse. Har boligen vakt Jeres interesse, så book i dag en fremvisning hos Aarhus Mæglerne.


Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 165 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 245 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 200 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 111 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 127 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode daginstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden får letbanen et stop i Malling.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere