Krekærtoften 28, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Moderne rækkehus fra 2018 i attraktive Malling

Boligtype Rækkehus

Boligareal 105 m²

Grundareal 275 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke A2015

Opført/Ombygget 2018

Adresse

Krekærtoften 28, 8340 Malling

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3639
  • Boligareal 105 m²
  • Grundareal 275 m²
  • Etager 1

Moderne rækkehus fra 2018 i attraktive Malling

Drømmer I om en lækker, indflytningsklar bolig, hvor I er tæt på både indkøb og skole, mens I kan nyde roen i et børnevenligt nærmiljø? Så fortjener dette rækkehus i Malling bestemt at blive set. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Krekærtoften 28 for jer.

I et roligt rækkehuskvarter i det sydlige Malling, finder I dette flotte rækkehus. Boligen blev opført i 2018 og har derfor et moderne udtryk, hvor lyset er et gennemgående tema, mens rummene prydes af fine, lyse trægulve. Hjemmets 105 m2 byder bl.a. på tre værelser, et køkkenalrum i forbindelse med stuen, et badeværelse og et gæstetoilet.

Boligens køkken er med hvide elementer, hvor en flot køkkenø er centrum for nærvær og hygge under madlavningen. I alrummet er der højt til loft, og man fornemmer straks den luftige og afslappende fornemmelse, når man træder ind. Alrummet byder på god plads til både spisebordssæt samt et stueområde, hvor et stort vinduesparti lukker lys og liv ind i rummet. Fra køkkenet har I udgang til boligens vestvendte terrasse, hvor I kan slappe af og nyde eftermiddags- og aftensolen til hyggelige grillaftener.

Boligens tre værelser er alle godt udformet, så de er lette at indrette, mens de har et naturligt lysindfald fra vinduerne. Badeværelset er lyst, med mørke fliser i gulvet og separat bruseniche, mens håndvasken er placeret i et fint, hvidt skabsarrangement. Gæstetoilettet er med væghængt toilet, god skabsplads til opbevaring samt vaskemaskine og tørretumbler.

Malling er et dejligt sted at bo, hvor der er masser af sport- og fritidsaktiviteter samt butikker og hyggelige spisesteder. Med boligens skønne placering har I kort til alle hverdagens gøremål. I har fx blot 5 minutters gåafstand til Netto, mens den lokale skole og dagsinstitutioner kun ligger 2 kilometer fra boligen. I er samtidig tæt ved de lokale busforbindelser fra Bredgade, og der er nem adgang til motorvejen.

Endvidere har boligen et vognly foran rækkehuset, hvor I også finder den anden terrasse samt et skur, der kan bruges til opbevaring eller værksted.

Dette rækkehus er for jer, der er kræsne købere, som ønsker et moderne, indflytningsklart hjem, hvor I er tæt ved hverdagens gøremål i et roligt nærmiljø. Billederne er gode, men oplevelsen er bedre, så hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Krekærtoften 28 for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 123 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 110 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 72 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 119 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 127 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere