Strandskadevej 1C, 8250 Egå – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Villa ved Skæring Strand tæt på havet

Boligtype Villa

Boligareal 150 m²

Grundareal 887 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke D

Opført/Ombygget 1961/1976

Adresse

Strandskadevej 1C, 8250 Egå

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3839
  • Boligareal 150 m²
  • Grundareal 887 m²
  • Etager 2

Villa ved Skæring Strand tæt på havet

Højt til himlen og tæt på havet. Udeliv og hjemlig hygge. Hvis I sætter pris på feriestemning hele året, fortjener denne villa ved Skæring Strand et besøg. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Strandskadevej 1C for jer.

Den 150 kvm store villa ligger i sommerhusområdet ved Skæring Strand, og har som et af de få huse i området helårsstatus, der går med i salg til ny ejer. Huset er indrettet i lys, nordisk stil med åbne rum, der byder på charmerende detaljer som sprossede vinduer og hvidmalet træværk. Huset er i 2 plan, hvor I finder bl.a. køkken, stue, bryggers, badeværelse, gæstetoilet samt tre værelser.

Køkkenet er med hvide elementer og har lyse fliser med gulvvarme og god bord- og skabsplads, der indbyder til nærvær under madlavningen. I køkkenet er der et skønt lysindfald fra vinduerne, med udsyn og udgang til terrassen og haven. Køkkenet er i direkte forbindelse med spisestue og stor stue, hvor sofaarrangement ved pejsen er oplagt. Stort glasparti mod haven, giver lys i rummet, og i kombination med det fine træværk på vægge og loft, skaber det en afslappende stemning.

Fra køkkenet er der udgang til den sydvestvendte, overdækkede terrasse, som kan lukkes af, så I kan hygge hele året rundt. Der er et stort fliseareal på begge sider af huset, hvilket giver mulighed for både at nyde kaffen i morgensolen, mens der kan grilles i aftensolen. I finder også en lille bål- og grillplads. Terrassen ligger ud til den store, velholdte have med bærbuske, bede, flotte æbletræer og stor græsplæne med plads til boldspil.

I stueetagen er der et mindre værelse, der er indrettet som ekstra soveværelse, men også kan være kontor. Dertil husets oprindelige badeværelse med dobbelt håndvask placeret i et fint, hvidt skabsarrangement samt badekar med bruser. I finder også et gæstetoilet, der er i samme stil som badeværelset. Der er trappe fra stuen op til hjemmets 1. sal, hvor der er to gode værelser samt et repos, hvor de nuværende ejere har arrangeret hyggekrog i skunken med en ekstra soveplads. Begge værelser og repos er med lyse trægulve, og der er et naturligt lysindfald fra både skråvinduer og gavlvinduer.

Endvidere byder villaen på et bryggers med god opbevaringsplads samt plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Med boligens placering, kan I nyde en hverdag med kort til stranden og hverdagens gøremål. Boligen er placeret på en rolig grusvej og omkranset af en lille privat fællesvej med to husstande og en sti, så der er ingen trafikstøj. Der er 2 minutters gang til vandet, samt et område med privat strandret, hvor man kan have en kajak eller mindre båd liggende. 10 minutter på cykel til Skæring Skole, børnehave og sportsaktiviteter. I kan køre til Aarhus C på 20 minutter, og der er flere busforbindelser tæt ved boligen.

Billederne er gode, men oplevelsen er bedre, så hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Strandskadevej 1C i Egå for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 136 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 270 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 105 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 139 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 415 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 140 m²

Egå

Sølystskolen EgåEgå StrandEgå HavnStrand EgåEgå GymnasiumEgå

Egå er en naturskøn lille by ca. 8-9 km fra Aarhus, som er tæt beliggende Vejlby, Risskov og Skejby. Egå Marina er især attraktiv til gåture for folk, som bor i og omkring Aarhus.

Her er byen, hvor du kan finde et hjem til dig og din familie. Det er byen, som tiltrækker mange børnefamilier pga. afstanden til Aarhus. Der er gode stisystemer til cykelture, i løb, på gåben samt til og fra skole.

Med sin gode placering kan du hurtigt komme til og fra Aarhus eller ud på motorvejen. Boligerne i Egå samt priserne er fordelagtige for børnefamilien. Derudover kan du, i Egå, finde skole, indkøb, dagsinstitution, restauranter og naturområder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere