Krekærlunds Allé 37, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Moderne enderækkehus med 25 kvm tagterrasse i attraktive Malling

Boligtype Rækkehus

Boligareal 140 m²

Grundareal 185 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke A2010

Opført/Ombygget 2014

Adresse

Krekærlunds Allé 37, 8340 Malling

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3923
  • Boligareal 140 m²
  • Grundareal 185 m²
  • Etager 2

Moderne enderækkehus med 25 kvm tagterrasse i attraktive Malling

Lys og moderne. Rene linjer. Privat tagterrasse. Hvis I drømmer om et moderne rækkehus, hvor I kan nyde en hverdag i lækre rammer, mens I har kort til både indkøb og strand, så se med her. Hos Aarhus Mæglerne er vi glade for at kunne fremvise Krekærlunds Allé 37 i Malling for jer.

For enden af en lukket vej i et børnevenligt nabolag finder I dette lækre rækkehus. Her kan I nyde en hverdag med plads til hele familien med et nærmiljø, hvor der bor mange børnefamilier med børn i forskellige aldre. Rækkehuset blev opført i 2014, hvor der var fokus på indretning med kvalitetsmaterialer, og boligen fremstår derfor med et gennemgående lyst og moderne udtryk. Boligen er i to plan, hvor I finder køkkenalrum og stue, tre værelser, to badeværelser, tagterrasse samt forhave og baghave.

Køkkenet er et HTH-køkken med en masse tilvalg, hvor den sorte granitbordplade står i en eksklusiv kontrast til de hvide skabselementer, mens køkkenøen danner centrum for hyggeligt nærvær under hverdagens madtrylleri. I det store køkkenalrumm kan I passende have spisebordssættet stående samt lave sofaarrangement i stuekrogen. I alrummet inviterer de store glas- og dørpartier masser af lys og liv ind i rummet og skaber en afslappende stemning, når I smider jer i de bløde lag til fx brætspil eller filmhygge. Fra alrummet har I udgang til boligens to terrasser, der giver jer rig mulighed for at nyde masser af sol i løbet af dagen.

I entréen fører en trappe op til boligens 1. sal, hvor I finder boligens ene badeværelse, tre værelser samt en tagterrasse. Værelserne er alle med trægulv og har et naturligt lysindfald fra vinduerne, mens soveværelset har eget walk-in værelse. Boligens badeværelser er i rød tråd med køkkenets stil, hvor de sorte bordplader med håndvask skaber en ren linje i samspil med de fine, hvide skabselementer. Begge badeværelser er med separat bruseniche.

Hverdagen bliver også helt speciel, når I kan nyde de solrige dage på boligens 25 kvm store tagterrasse. Her kan I fx tænde op under grillen eller nyde et glas kold hvidvin.

Endvidere har boligen gulvvarme i både stueetagen og 1. sal.

Med rækkehusets skønne placering i Malling, kan I nyde en hverdag med kort til både indkøb, skole og naturrige omgivelser. Malling er en dejlig by at bo i, hvor foreningslivet blomstrer, og der er mange sports- og idrætstilbud for både børn og voksne. Hvis børnene hopper på cyklen, så kan de være ved Malling Skole på 6 minutter, mens I blot skal 50 meter ned ad vejen for at handle ind i Netto. Hvis I en dag trænger til at mærke sand under tæerne, så har I 15 minutters kørsel til både Saksild Strand og Moesgaard Strand.

Billederne er gode, men oplevelsen er bedre, så hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Krekærlunds Allé 37 i Malling for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 128 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 100 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 102 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 148 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 120 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere