Egevænget 54, 8310 Tranbjerg J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 85 m²

Grundareal 369 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke D

Opført/Ombygget 1971

Adresse

Egevænget 54, 8310 Tranbjerg J

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.425.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.267 kr.
  • Sagsnummer 4053
  • Boligareal 85 m²
  • Grundareal 369 m²
  • Etager 1

Hvis du drømmer om en moderne bolig, hvor du kan nyde en hverdag i lækre rammer med gåafstand til både indkøb, skole og natur, så fortjener dette rækkehus i Tranbjerg bestemt at blive set. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Egevænget 54 for dig.

Rækkethuset blev opført i 1971, men den nuværende ejer har lavet omfattende renoveringer, så boligen i dag fremstår med et gennemgående lyst og moderne udtryk med flotte detaljer. Boligens 85 kvm er godt udnyttet, og du finder både køkken, bryggers, stue/alrum, badeværelse, to værelser samt to store terrasser.

Boligens køkken er et nyere HTH-køkken med sorte køkkenelementer og massiv træbordplade, der står i flot kontrast til de hvide vægge og trægulvet. I køkkenet skaber et samspil af køkkenlamper, loftspots og køkkenvinduer ud til haven en rolig stemning, når hverdagens måltider kreeres. Fra køkkenet har du indgang til boligens bryggers, der er med vaskesøjle, håndvask og skabsplads.

Alrummet er dejligt rum at opholde sig i, hvor der er nyere egetræs plankegulve, hvis stil også er flot integreret på flere af rummets vægge. Her er der et dejligt lysindfald fra vinduerne, der skaber en afslappende stemning, så du passende kan smide dig i de bløde lag til en god film. Fra alrummet har du udgang til boligens store, sydvestvendte træterrasse. Terrassen byder på god plads til havebordssæt og grill, mens du kan nyde masser af sol i løbet af dagen.

Badeværelset er nyere med lyse fliser, gulvvarme, separat bruseniche, vandfaldsbruser og væghængt toilet, mens håndvasken er placeret i et fint skabsarrangement.

Boligen byder også på to værelser. Begge værelser har indbyggede skabe, egetræs plankegulve og et naurligt lysindfald fra vinduerne.

Endvidere har boligen nyere trelagsvinduer, nyere el samt fået renset og malet tag.

Tranbjerg er en dejlig by at bo i, hvor foreningslivet er stærkt, og der er mange sports- og fritidstilbud for både børn og voksne. Her kan du nyde en hverdag tæt ved alle hverdagens gøremål. Du har fx kort gåafstand til dagsinstitutioner og Center Syd, hvor du bl.a. finder Superbrugsen, apotek og bager, mens der kan cykles til Tranbjergskolen på 6 minutter. Hvis du trænger til at lufte benene, så ligger der ligeledes en hundeskov tæt ved hjemmet. Derudover har Tranbjerg eget letbanestop med direkte forbindelse til Aarhus C, som ligger i kort gåafstand fra boligen.

Billederne er gode, men oplevelsen er bedre, så hvis rækkehuset har vakt din interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Egevænget 54 i Tranbjerg for dig.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 104 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 124 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 143 m²

Tranbjerg

tranbjerg-skilttranbjerg-center-sydtranbjerg-skolentranbjerg-laegehusettranbjerg-rema1000tranbjerg-station

Tranbjerg er byen til dig, som vil føle sig tæt til Aarhus. Det er byen, som du skal bo i pga. deres mange dejlige boligområder til børnefamilien eller til dem, hvor børnene er flyttet hjemmefra.

Tranbjerg ligger ca. 8-9 km syd for Aarhus. Det er en by i udvikling med nye områder til beboelse. Byen har gode transportmuligheder med bus og Letbanen. Aarhus Centrum er ca. 10-15 minutters kørsel fra Tranbjerg.

Der er gode børnevenlige stisystemer til skole og børnehave, så byen er ideel for familier eller par, som skal til at stifte familie. I Tranbjerg finder du bl.a. skole, dagsinstitutioner, indkøb, et aktivt lokalmiljø og naturområder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere