Skoleparken 90, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 182 m²

Grundareal 748 m²

Rum/Værelser 6

Energimærke D

Opført/Ombygget 1969/1977

Adresse

Skoleparken 90, 8330 Beder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 4.998.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.276 kr.
  • Sagsnummer 4239
  • Boligareal 182 m²
  • Grundareal 748 m²
  • Etager 1

Tæt op ad skole, park og skov er denne fuldmuret murstensvilla på hele 182 m2 beliggende på et lukket vænge omgivet af skøn natur med Vilhelmsborg Skov indenfor gåafstand. Skoleparken 90 er et helt unikt velindrettet hus i særklasse, hvor I samtidig med en god planløsning får en stor grund og er tæt på alle hverdagens gøremål. Så hvis I drømmer om en indflytningsklar villa med plads til hele familien, fortjener denne villa i Beder bestemt at blive set.

Løbende er boligen moderniseret, senest i 2019 hvor boligen bl.a. fik nye vinduer og en moderne rumfordeling. Boligen fremstår i dag med et gennemgående indbydende udtryk og flere rum har bl.a. lofter af troldtekt. Boligens entré, køkken, stue og begge badeværelser er med gulvvarme.

I bydes velkommen i den lyse entré, hvor der i de indbyggede skabe, er masser af plads til overtøjet og div. opbevaring. Herfra fordeler den brede fordelingsgang huset rum. Villaens moderne køkken er med hvide elementer og lys træbordplade samt god skabs- og bordplads. Der er masser af plads til et spisebordssæt i det rummelige spisekøkken, der inviterer til nærvær og hygge under madlavningen. I køkkenet er der en glasdør ud til boligens ene stue, hvor der er plads til det helt store spisebordssæt, hvor måltiderne kan nydes og lektierne laves, mens I samtidig har masser plads til gæster. I åben forbindelse med stuen og ud i en vinkel er boligens anden stue, der byder på masser af plads til at hele familien kan samles. Det store glas- og dørparti i stuen giver et fint lysindfald og inviterer lys og liv ind i rummet. Fra stuen har I direkte udgang til den ene af to terrasser. Denne terrasse er teglbelagt og ligger ud til den skønne have, hvor I kan nyde masser af sol hele dagen eller tænde op under grillen.

Med boligens både gode planløsning og rumfordeling har I plads til hele familien med en forældre- og børneafdeling. Forældreafdelingen er med stort soveværelse, garderobe med mulighed for walk-in closet og eget badeværelse med udgang til boligens anden terrasse. I børneafdelingen er der ligeledes eget badeværelse dette er med badekar. Begge badeværelser er af god størrelse, med gulvvarme og separat bruseniche. Børneafdelingen byder på 45 m2 fordelt på tre lyse værelser alle med et naturligt lysindfald fra de nyere vinduer. På boligens 1. sal er der yderligere plads til børnene med et stort disponibelt rum og repos med hanebånd. Derudover er der endnu et disponibelt rum og et loftrum med masser af plads til opbevaring. 1. salen lægger op til mange forskellige muligheder for anvendelse. 

I stueplan har de indbyggede skabe en bryggersfunktion med vaskesøjle og god plads til opbevaring og tøjvask, foruden plads til sko og overtøj. Endvidere er der til boligen en lukket carport og dobbelt indkørsel.

Beder er en dejlig by at bo i med et stærkt foreningsliv med mange lokale sports- og fritidstilbud for både børn og voksne. I boligen vil I kunne nyde en placering tæt ved alle hverdagens gøremål. I har fx kun 400 meter til Beder Skole og er i gåafstand til daginstitutioner og indkøb, som let nås ved hjælp af byens veletableret stisystem. Kvarteret byder på mange varierede gåture gennem parken, langs marker og vandløb, mens I samtidig har kort til at nyde en naturrig gåtur i Vilhelmsborg Skov, som ligger kun 650 meter fra boligen. Beder har derudover et lokalt letbanestop samt hyppige busafgange til Aarhus C.

Denne helt unikke villa er for jer, der ønsker en bolig med plads til hele familien, mens I kan nyde en placering tæt ved både indkøb, skole, fritidsaktiviteter og natur. Hvis boligen har vakt jeres interesse, så kontakt Aarhus Mæglerne i dag. Vi glæder os til at fremvise Skoleparken 90 i Beder for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 183 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 182 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 176 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 174 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 103 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 200 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere