Ajstrupvej 15, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 180 m²

Grundareal 623 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke A2015

Opført/Ombygget 2018

Adresse

Ajstrupvej 15, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 4.798.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.183 kr.
  • Sagsnummer 4378
  • Boligareal 180 m²
  • Grundareal 623 m²
  • Etager 1

Drømmer I om en moderne familievilla, hvor design, kvalitet, rummelighed og beliggenhed er i topklasse? Så er vi hos Aarhus Mæglerne stolte af at kunne fremvise Ajstrupvej 15 i Malling. Her får I en villa der er bygget i 2018, hvor der ikke er gået på kompromis med detaljerne og materialerne.

I træder ind i en flot entré, der har en åben forbindelse til et stort multirum, som på nuværende tidspunkt gør sig som et aktivitetsrum med blandt andet egen bar og billardbord. Ovenlysvinduerne samt vinduerne er med til at gøre aktivitetsrummet meget lyst og behageligt. Endvidere finder I en separat forældre- og børneafdeling, som rummer i alt 3 soveværelser. To badeværelser med brus, som begge har smukke detaljer og flotte store fliser samt et funktionelt bryggers.

Fortsætter I videre rundt i denne stilfulde villa ledes I ind til boligens hyggelige køkken-alrum. Her har sælger virkelig kræset for design og kvalitet. I finder et stort lyst køkken, hvor der er masser af opbevaringsmuligheder. Fra køkkenet har I også direkte udgang til en overdækket terrasse, hvor der kan nydes mange timer og hvor der kan grilles til de sene sommeraftner.

Boligens rummelige stue inviterer ind til afslapning og hygge. Her er gode indretningsmæssige muligheder og desuden har I også udgang til den flisebelagte terrasse der omkredser størstedelen af boligen.

Udemiljøet er et helt kapitel for sig selv. Boligens terrassemiljø gør det til et skønt sted for hele familien at nyde solens stråler. I haven finder I et skønt orangeri samt et skur med god plads til opbevaring.

Alt i alt er denne bolig en sand perle. Beliggenheden er centralt i Malling hvor I har kort gåafstand til både skole, biograf, indkøbsmulighed samt offentlig transport i form af letbanen der kører med jævne mellemrum til Aarhus H. Har villaen vakt jeres interesse, så book i dag en fremvisning via Aarhus Mæglerne. Vi glæder os meget til at vise jer denne perle.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 183 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 182 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 176 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 174 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 103 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere