Elmosevej 61, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 101 m²

Grundareal 1000 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke D

Opført/Ombygget 1953

Adresse

Elmosevej 61, 8330 Beder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 4.198.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.958 kr.
  • Sagsnummer 4440
  • Boligareal 101 m²
  • Grundareal 1.000 m²
  • Kælderareal 55 m²
  • Etager 3

156 m2 skøn & lys bolig fordelt på 3 plan, plus 83 m2 nyistandsat anneks beliggende på 1000 m2 fantastisk velindrettet & sprøjtefri grund med marker til de 3 sider. Her høres frøernes kvækken, fra de omkringliggende vådområder i det tidlige forår, gøgens kukken, vibens kald & uglens stemme ved nattetide, hvor himlen føles tættere på, uden generende gadelys. Med Beder & Malling inden for en radius af 3 km, ligger indkøbsmulighederne lige for, uden at besværliggøre livet på landet og stranden ved Mariendal kan man springe i Aarhus Bugten hele året eller tage en kanotur langs kysten.

Ejendommen er opdateret & renoveret med gode materialer & med respekt for husets DNA. Høj stueetage, rigtig fin kælder & skøn 1. sal & en planløsning med fokus på det funktionelle.

Her opleves solens gang over dagen, fra opgang til den går ned i den farvede horisonten, her må beliggenheden ses, som værende særlig.

På vejen op af den nyetablerede hovedtrappe, ses det greb i underspillet design, der kendetegner resten af huset.

Man træder ind i køkkenet, med den lille gaderobeløsning til her & nu overtøj. køkkenet er enkelt med hvide køkkenfronter, der spiller godt sammen med den lækre bordplade i Carrara marmor, som fortsætter ind i spisekammeret. Vitrineskabet sørger for opbevaring til alt dækketøjet & medfølger selvfølgelig.

Spisekammeret er foruden de gode opbevaringsløsninger, også station for de køkkenmaskiner, der ikke pynter på køkkenbordet & med en ekstra arbejdsplads med vask. Der er tænkt funktion & æstetik ind -hvor specialløsninger fuldender resultatet. Et godt gennemtænkt køkken med alle bekvemmeligheder indenfor rækkevidde.

I åben forbindelse til køkkenet har spisestuen fundet sin plads, hvor det er linjerne der holder roen i indretningen. Med den komfortable, specialbygget bænk i læder, som kan medfølge & langbordet til mange & få, bliver indretningen fuldendt af det lineære skåret vinduesparti, der nærmest er et maleri i sig selv. Den dobbelte terrassedør må også fremhæves for opfattelse af rummet, idet den interagerer stuen med terrassen, haven, marken & lyset.

Stuen er etableret i modsatte ende af spisestuen, hvor den væghængte brændeovn, markere et naturligt skift i indretningen & samtidig den hyggelige varmespreder, når dagene bliver kolde & mørke.

Fra køkkenet går trappen til 1. sal, hvor planløsningen er en lille fordelingsgang hvorfra man tilgår et toilet & 2 rigtige gode værelser.

Øst værelset med stjernekik gennem Veluxvinduerne over sengen & altan med udsigt over markerne mod havet. Vest værelset med indbygget bænk/sovepladser & skabe, samt et fantastisk spot over markerne til solnedgangens skiftende lys.

Fra køkkenet går kældertrappen ned til et større møblerbart fordelingsrum, hvorfra der også er udgang til det fri. I hele kælderen ligger der klinker af god kvalitet & rummene opvarmes med gulvvarme. Udover fordelingsrummet ligger der et dejligt disponibelt rum, med indbygningsskabe, rummet er fint møblerbart & kan anvendes til mange formål. Husets badeværelse & vaske/tørre rum tilgås tillige fra fordelingsrummet. Trods kælderhøjde, er lys & rummelighed også overskriften her.

Ud over det skønne hovedhus ligger der 83 gode bonus kvadratmeter i det nylige istandsatte anneks, der dog ikke er godkendt til beboelse.

Anneksets planløsning er et fordelingsrum med brændeovn & varmeblæser, herfra er der adgang til 3 dejlige disponible rum, tekøkken & badeværelse. Overalt er oplevelsen lys & rummelighed. 83 gode kvadratmeter med plads til hobby, erhverv, eller de store tanker…

Lyder dette tiltagende så fortjener denne perle ved Beder at blive set og vi hos Aarhus Mæglerne har fået fornøjelse af at kunne byde jer indenfor.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 189 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 183 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 182 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 176 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere