Hjortshøjvangen 128, 8530 Hjortshøj – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 166 m²

Grundareal 886 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke A2015

Opført/Ombygget 2013/2014

Adresse

Hjortshøjvangen 128, 8530 Hjortshøj

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 4553
  • Boligareal 166 m²
  • Grundareal 886 m²
  • Etager 1


Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 101 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 209 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 127 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 130 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 164 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 127 m²

Hjortshøj

Fodbold HjortshøjDagli Brugsen HjortshøjHjortshøjhjortshoej-virupskolenHjortshøjHjortshøj

Hjortshøj er en hyggelig by tæt beliggende ved Lystrup ca. 14 km nord for Aarhus. Byen er ideel til par, der vil bosætte sig uden for Aarhus.

Hjortshøj udstråler landlig idyl med et godt foreningsliv. Du finder skole, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder, naturområder og et aktivt lokalmiljø.

Derudover er der gode børnevenlige stisystemer til skole, børnehave eller fritidsaktiviteter. Det tager kun 20 minutter at komme ind til Aarhus i bil. Du kan også tage toget fra Hjortshøj station ind til Aarhus eller andre steder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere