Majsvænget 84, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 123 m²

Grundareal 431 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 1976

Adresse

Majsvænget 84, 8340 Malling

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 3.098.000 kr.
  • Udbetaling 155.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.692 kr.
  • Sagsnummer 4602
  • Boligareal 123 m²
  • Grundareal 431 m²
  • Garageareal 23 m²
  • Etager 1

Midt i det eftertragtede område ved Majsvænget venter dit nye drømmehjem.

Træd ind på de lukkede veje ved Majsvænget, og du kan ikke undgå at føle den hjemlige stemning, børn der leger på gaden og venlige naboer, der deler smilene over hækken. 
 
Velkommen til Majsvænget 84, det er meget mere end et hus, det er et kommende hjem.
 
I dette charmerende gulstensrækkehus fra 70’erne er der masser af plads til hele familien.Kom og oplev 4 rummelige værelser, et stort køkken-alrum, en skøn stue og en udestue som giver ekstra god plads til hyggelige stunder. Der er også et stort lyst badeværelse og et bryggers.
 
Med 123 kvm boligareal, samt en stor udestue og garagen er der god plads i denne bolig. Tag det første skridt ind fra entreen og mærk hjertet af huset – køkken-alrummet, et samlingspunkt for hele familien. Værelserne fordeles ud fra fordelingsgangen og er rummelige og lyse og de giver god plads til hele familien. Det sidste værelse er etableret i enden af stuen. Huset byder også på en stenterrasse, samt en privat have, med nem adgang ud til alle de grønne fælles arealer. 
 
I Malling by er alle bekvemmeligheder inden for 500 meters radius – skole, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og idrætsforeninger. Giber Ringvej fører dig hurtigt og bekvemt til motorvejen samt rundt om Aarhus, og lige uden for døren venter offentlig transport, der bringer dig direkte til Aarhus eller Odder. 
 
Vi glæder os til at fremvise huset for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 104 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 124 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 112 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere