Solsortevej 1, 8362 Hørning – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 110 m²

Grundareal 475 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke A2010

Opført/Ombygget 1975

Adresse

Solsortevej 1, 8362 Hørning

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.998.000 kr.
  • Udbetaling 150.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.418 kr.
  • Sagsnummer 260000054
  • Boligareal 110 m²
  • Grundareal 475 m²

Total moderniseret og istandsat bolig i Hørning

Vi er glade for at kunne åbne dørene til denne fantastiske bolig i Hørning!
 
Boligen er blevet totalrenoveret med det fineste håndværk og med øje for selv den mindste detalje. Arbejdet er blevet udført med stor omhu, og det kan virkelig mærkes, når man ser resultatet.
 
Køkkenet er et nyt Tvis køkken fra 2022, badeværelset er totalrenoveret i 2022, vinduer udskiftet i 2022, tag udskiftet i 2021, der er gulvvarme i hele huset, viktualierum bag køkkenet, køkken alrummet er med loft til kip, der er opsat akustikpaneler indbygget i loftet og meget, meget mere. Vi ville kunne fortsætte med at skrive en lang tekst om denne bolig, men den vil ikke yde boligen retfærdighed. Denne her skal ud at ses, så man kan få alle detaljerne med.
 
Plantegningen er god, med to værelser (det ene med walk-in closet), et godt bryggers, et stort og rummeligt køkken-alrum/stue med god akustik samt en hems med plads til sofa/soverum. Til boligen hører også et værksted med direkte udgang til haven.
 
Beliggenheden er også værd at fremhæve - især fordi den giver let adgang til alle Hørnings faciliteter og tilbud samt til de nærliggende skovstier, hvor man kan tage en løbetur i det fri. Det betyder, at hverdagens gøremål og fornøjelser, såsom daginstitutioner, skoler, indkøbsmuligheder og natur, er i tæt afstand fra boligen.
 
Desuden ligger boligen få minutters gang fra byens station og i let forbindelse til det større vejnet, så man kan nå Skanderborg på et kvarter, mens køreturen til Aarhus tager små 20 minutter.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 104 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 124 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 143 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Hørning

Hørning StationHørning BibliotekHørning Super BrugsenSkole i HørningHørningHørning HallenSkov i HørningHørning Kro og Hotel

Hørning er en naturskøn by ca. 17-18 km sydvest for Aarhus med gode forbindelser ind til Aarhus, som gør det til en attraktiv by. Byen fungerer godt for børnefamilier, da den har alt det nødvendige.

Fra Hørning kan du nemt og hurtigt komme ud til grønne områder og opleve en flot natur. Tag toget fra Hørning station, og vær i Aarhus C på 12 min.

Hørning har et udvalg af skoler, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder, naturområder og et aktivt lokalmiljø. Der er gode familiekvarterer med lukkede stisystemer.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere