Kolt Østerparken 54, 8361 Hasselager – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 140 m²

Grundareal 225 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke A2010

Opført/Ombygget 2014

Adresse

Kolt Østerparken 54, 8361 Hasselager

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.998.000 kr.
  • Udbetaling 150.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.821 kr.
  • Sagsnummer 260000128
  • Boligareal 140 m²
  • Grundareal 225 m²

Indflytningsklart dobbelthus

Her får I et kvalitetsdobbelthus, hvor der ikke er sparet på designdetaljerne og med en fantastisk beliggenhed i Kolt/Hassellager.
Boligen ligger i et meget attraktivt og grønt område på en lukket vej, hvor I er i gåafstand til både grønne arealer, legepladser og indkøbsmuligheder som fx SuperBrugsen og Netto.
 
Derudover kan I på 5 minutter være på Aarhus Syd Motorvejen og der er mindre end 5 minutters gang til busstoppestedet, hvor bus 1A hvert 10. minut kører til Aarhus C. Området er meget børnevenligt, og der bor børn i alle aldre, som kan lege frit og trygt omkring. Der er samtidig kort til daginstitutioner og den lokale skole.
 
Stueetagen rummer både køkken/alrum og stue i ét, toilet samt bryggers, og man fornemmer straks boligens gode lysindfald og åbne stemning. Køkkenet er med køkkenø med vask og flot bordplade, og lægger op til hyggeligt samvær under madlavningen. Fra køkkenalrummet er der et flot glas- og dørparti, der fører ud til en skøn, terrasse, omgivet af høj, veletableret bøgehæk. På boligens sydside er endnu en terrasse, så der er rig mulighed for at nyde solen i det flotte udemiljø.
 
Et flot trappeopløb fører op til rækkehusets 1. sal, hvor I finder boligens badeværelse samt fire store værelser. Badeværelset har en stor bruseniche og ovenlysvindue. samt en håndvask placeret i et lækkert, pladsrigt skabsarrangement. Endvidere byder rækkehuset på et praktisk bryggers i stueetagen, hvor der er skabe samt vaskemaskine og tørretumbler. Ved siden af boligen har I egen carport med skur.
 
Dette flotte rækkehus er for jer, der er kræsne købere og som ønsker en spændende, vedligeholdelsesfri og indflytningsklar bolig.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 104 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 124 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 143 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Hasselager

Super Brugsen HasselagerBavnehøj skole i HasselagerHasselager stiNatur HasselagerKolt skoleHasselager skilt

Hasselager er byen, hvor du kan opleve hyggelige og rolige kvarterer. Du er ikke mindre end 5 min fra motorvejen og ca. et kvarter fra Aarhus C. Der er gang i byudviklingen med nyopførte huse, som tiltrækker mange.

Fra Hasselager er der gode transportmuligheder, da både bybussen 1a samt de blå busser er at finde flere steder i Hasselager.

Hasselager byder desuden på gode muligheder for sportsaktiviteter og naturområder. Byen har samtidig vigtige områder såsom skoler, indkøb, dagsinstitutioner, naturområder, restauranter og aktivt lokalmiljø.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere