Krekærvangen 51, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 115 m²

Grundareal 147 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke A2015

Opført/Ombygget 2020

Adresse

Krekærvangen 51, 8340 Malling

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.699.000 kr.
  • Udbetaling 135.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.290 kr.
  • Sagsnummer 260000137
  • Boligareal 115 m²
  • Grundareal 147 m²

Rækkehus i Malling

Velkommen til dette lækre rækkehus i Malling.
 
Her har sælger brugt næsten kr. 300.000 ekstra for køkken og bad i forhold til standarden fra projektsalget.  
Du får et velindrettet og morderne rækkehus, hvor der er tænkt på opbevaringsplads og hvor brugen af gode materialer er gennemgående. Der er adgang til entréen fra det hyggelige gårdmiljø på forsiden af boligen. Her kan børnene lege frit og der er god plads til at lave et hyggeligt udemiljø med spisebord, hvor hele familien kan samles til aftensmaden.
 
Fra boligens entré er der adgang til stueetagens toilet og to gode disponible rum, hvor der er plads til at opbevare familiens sager. Fra entréen træder du også ind i boligens køkken, hvor der er masser af opbevaring- og bordplads. Det flotte Svane køkken fremtræder i lyse materialer. Her i køkkenet har man undladt store overskabe og det giver en fornemmelse af god plads. Både wc, entré og køkkenet er der lagt nogle flotte fliser som gør det nemt at vedligeholde. Fra køkkenet træder du ind i alrummet, hvor der er plads til et stort spisebord, hvor familien og gæster kan samles. I forlængelse med spiseområdet, er der plads til at indrette en hyggelig TV-stue.
 
De store vinduespartier i rummet giver en masse lysindfald og fungere også som udgang til terrassen. Her er der både plads til at nyde solen samt have plantekasser. Her kan man virkelig skabe en hyggelig oase.
Trappen fører dig op på 1. salen hvor reposen fordeler adgangen til 3 værelser og et stort badeværelse med vaskesøjle. Klinkerne fra stueetagen går igen her på badeværelset og giver en rød tråd igennem boligen. Elementerne er ligeledes her fra Svane. De to børneværelser er store og her har man højt til loftet som giver en rigtig god rumfornemmelse. Det store forældresoveværelse er med skabsplads og med flot udsigt til grønne marker fra vinduerne. Vinduerne går fra gulv til loft og giver 1. salen et dejligt lysindfald.
 
Malling er drømmebyen for børnefamilierne – her bosætter du i flotte naturomgivelser med skov og strand i nær afstand. Samtidigt er du tæt på skole, det populære idrætscenter Egelund, letbane og indkøb. Området hvor dette rækkehus er placeret er der store grønne arealer og der er masser af luft når man går på de mange stier der forbinder området. Aarhus centrum nås på kort tid og med den nye Giber Ringvej er du hurtigt på motorvejsnettet.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 104 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 124 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 143 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 99 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere