Grøndalsvej 208, 8260 Viby J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 154 m²

Grundareal 255 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke C

Opført/Ombygget 1973

Adresse

Grøndalsvej 208, 8260 Viby J

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.998.000 kr.
  • Udbetaling 150.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.050 kr.
  • Sagsnummer 260000235
  • Boligareal 154 m²
  • Grundareal 255 m²

Velkommen til det skønne og rolige Grøndalsvej

Nu har du endelig muligheden for at købe et rækkehus med kort afstand til Aarhus C på hele 154 km2.
 
Beliggenheden er i top på Grøndalsvej, hvor offentlig transport er tilgængeligt lige uden for døren, samtidig med at boligen er placeret på et lukket, roligt og familievenligt vænge med grønne græsarealer og legepladser. Tager man de gode vandrestøvler på, er der ligeledes mulighed for at gå en tur ned til Brabrandsøerne eller skoven.
 
Indretningen er fordelagtig til børnefamilien, hvor der i stueetagen findes et stort bryggers, gæsteentre, gæste wc samt et stort køkken med spiseplads. Skal hele familien samles, kan man med fordel sidde ved det store spisebord i stuen, hvor der også et et godt TV-hjørne. Her kan man også nyde varmen fra brændeovnen i de hyggelige efterårs - og vintermåneder. Fra stuen er der udgang til haven med frugttræer - og buske, hvor man kan grille eller blot nyde solen på terrassen.
På 1. Salen har man hele 4 gode værelser uden skråvægge, hvilket giver nogle rigtig gode rum med et dejligt lysindfald. På 1. Salen findes boligens store badeværelse, der også rummer badekar til børnefamilien.
 
Bevæger man sig udenfor igen, har boligen carport og p-pladser tilknyttet og slutteligt et fint opbevaringsskur.
 
Kunne denne bolig have interesse for jer, så kontakt Aarhus Mæglerne for en fremvisning.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 104 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 124 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 143 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Stavtrup

HøjvangskolenStavtrup Rema 1000Aarhus FriskoleStavtrup stistavtrup skoleStavtrup

Stavtrup er byen for dig, som ønsker at etablere familie eller bare ønsker at bo tæt på en storby. Byen har en fin beliggenhed ca. 10 km uden for Aarhus og har samme postnummer som Viby.

Stavtrup er en by for dig, der vil bo tæt på Aarhus, men samtidig ønsker et roligt område at bo i. Byen har alt, hvad du behøver inden for kort afstand.

I Stavtrup finder du skole, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og lokal aktivitet i form af Stavtrup Hallen og deres grønne naturområder.

Viby Jylland

rosenvangskolen i VibyViby SkoleViby CentretViby CentretViby atletik baneSkole i VibyAGF i VibyErhvervsakademi AarhusViby Jylland Station

Viby J er en forstad til Aarhus med masser af liv og kreativitet. Det er en hyggelig oase med et stort torv, som er midtpunkt for mange busafgange. På Viby Torv finder du også et indkøbscenter med flere specialforretninger og gode indkøbsmuligheder.

Viby J har en fantastisk beliggenhed. Byen er tæt på Aarhus, tæt på skov og strand, og det tager ingen tid at komme på motorvejen. Derudover har byen rigtig mange parcelhus og villakvarterer. Byen ligger kun 5-6km sydvest for Aarhus.

Den er især populær for studerende, par eller familier, som vil etablere sig i en by lige uden for Aarhus. Viby J har mange små børnevenlige stisystemer rundt til skole, børnehave og ind til Aarhus. Byen har også flere store domiciler som Arla Foods og Jyllands Posten.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere