Hørretløkken 20A, 8320 Mårslet – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 103 m²

Grundareal 131 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke A2010

Opført/Ombygget 2016

Adresse

Hørretløkken 20A, 8320 Mårslet

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.748.000 kr.
  • Udbetaling 140.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 1.903 kr.
  • Sagsnummer 260000379
  • Boligareal 103 m²
  • Grundareal 131 m²
  • Etager 1

Rækkehus i Mårslet

Velkommen til Hørretløkken 20A – et spændende rækkehus på et lukket vænge, hvor stisystemer knytter nabolaget sammen og grønne områder strækker sig flot rundt i området.
 
Mårslet, kun små 10 km fra Aarhus' pulserende liv, er mere end en forstad; det er et levende fællesskab med alt, du behøver inden for en radius på 500 meter – indkøbsmuligheder, skoler, busstoppesteder, letbane, naturskønne områder og et aktivt foreningsliv. 
Dette moderne enderækkehus fra 2016 er ikke bare et hjem, men et anderledes rækkehus som der ikke er bygget mange af. I de 103 m2 får du et stort moderne køkken-alrum, der indbyder til både festlige sammenkomster og afslapning efter en travl dag. Med over 260 cm til loftet oplever du en luftig rumfornemmelse. To værelser, herunder et på toppen af huset med en fantastisk udsigt, giver dig mulighed for at drømme og fordybe dig.
Det andet er at finde på stueetagen, på værelset er der indbygget skabsvæg. Bygget med sans for moderne stil og kvalitetsmaterialer, præsenterer huset et flot HTH-køkken og flotte gulve. Gulvvarme i hele underetagen tilføjer en ekstra dimension af komfort.
 
Udenfor venter en overskuelig have med en overdækket terrasse, hvor aften solen kan nydes. Direkte adgang fra haven til de fælles grønne områder giver dig ro og privatliv.  
 
Er dette enderækkehus interessant for dig, så ring til Aarhus Mæglerne og bestil en fremvisning.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 104 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 124 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 143 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 99 m²

Mårslet

maarslet-skole-fodboldmaarslet-rema-1000maarslet midgaardmaarslet-fodboldbanemaarslet-skoleMaarslet-skov

Mårslet er en by i udvikling med nye boligområder som bliver bygget f.eks. Mårslet Søpark. Mårslet er især populær pga. beliggenheden til Aarhus C. Du kan sagtens stige på cyklen ind til Aarhus C dagligt eller en varm sommerdag.

Eller sætte dig i bilen og 15-20 min efter er du i Aarhus. Byen er et roligt område for mange og for nyetablerede børnefamilier. Du får nemlig stisystemer rundt i Mårslet til skole og børnehave.

Derudover har du REMA 1000 og Super Brugsen i byen samt en sportshal, som i den nærmeste fremtid bliver til en multihal. Du kan nemt tage offentlig transport fra Mårslet, da både Letbanen og bybusser har flere stop i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere