Krekærtoften 26, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 104 m²

Grundareal 255 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke A2015

Opført/Ombygget 2018

Adresse

Krekærtoften 26, 8340 Malling

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.698.000 kr.
  • Udbetaling 135.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.185 kr.
  • Sagsnummer 260000384
  • Boligareal 104 m²
  • Grundareal 255 m²
  • Etager 1

Familievenlig bolig beliggende i attraktive Malling

Velkommen til Krekærtoften 26 i Malling – det perfekte hjem til din lille familie! Denne charmerende bolig tilbyder alt, hvad I behøver for at skabe jeres eget lille paradis. Med tre rummelige værelser og alle nødvendige faciliteter bliver dette sted hurtigt hjertet i jeres daglige liv. I det rummelige køkken-alrum strækker loftet sig til kip, hvilket giver en imponerende loftshøjde på over 5 meter. De store vinduespartier sørger for rigelig belysning, der strømmer ind i rummet og skaber en behagelig atmosfære.

Malling er en dejlig by få kilometer uden for Aarhus' pulserende liv. Her finder I gode skoler, daginstitutioner, grønne områder, havet og offentlig transport lige uden for døren. Det er nemt at hoppe på bussen og tage den direkte ind til Aarhus. Netto ligger ligeledes i gå-afstand til huset.

Beliggende i et roligt område skaber Krekærtoften 26 den ideelle ramme for børnevenlig trivsel. Her kan jeres børn færdes frit og trygt på gaden, mens I nyder freden og harmonien i nabolaget. Denne bolig er ikke bare et sted at bo; det er et hjem, hvor familie og samhørighed er i centrum.
 
De tre værelser giver jer mulighed for at skabe individuelle rum til jer selv og jeres børn. Uanset om det er et legende børneværelse, et hyggeligt soveværelse eller en inspirerende arbejdsplads – I har pladsen til at forme jeres drømme. Det åbne og lyse layout skaber en behagelig atmosfære og indbyder til familiemomenter og fællesskab.
 
Tag det næste skridt og oplev Krekærtoften 26 i Malling. Dette hjem er mere end bare en bolig – det er rammen om jeres liv.
 
Kontakt os nu for at arrangere en fremvisning, og lad os vise jer, hvorfor dette sted er det perfekte næste kapitel for jer som familie: 70 70 79 61

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 104 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 124 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 143 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 99 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere