Capellavej 7, 8270 Højbjerg – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 109 m²

Grundareal 800 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke D

Opført/Ombygget 1939

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Capellavej 7, 8270 Højbjerg

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 7.298.000 kr.
  • Udbetaling 365.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 5.321 kr.
  • Sagsnummer 260000413
  • Boligareal 109 m²
  • Grundareal 800 m²
  • Kælderareal 70 m²
  • Garageareal 20 m²
  • Etager 1
Del denne bolig

Capellavej

Beliggende i nærheden af Aarhus C og omgivet af skov og strand, er Højbjerg blevet et af de mest eftertragtede områder omkring Aarhus. Her nyder man den korte afstand til byens centrum med et væld af shopping- og kulturelle tilbud, samtidig med at Højbjerg selv har sine egne indkøbsmuligheder ved Rundhøj Centret og Kridthøj Torv.
Området byder også på rekreative områder såsom de smukke skove ved Marselisborg. Den skønne Moesgaard Strand ved Aarhusbugten ligger kun få minutters kørsel derfra, mens Mindeparken tilbyder grønne arealer til diverse formål og kan nås med en lille cykeltur.
 
Denne charmerende murermestervilla på Capellavej er højt placeret, hvilket giver den smukkeste udsigt fra boligen.Hjertet af boligen må siges at være køkken/alrummet - her kan hele familien samles, samtidig med at man får den flotte udsigt leveret på fineste vis mens man nyder sin mad.
 
I stueetagen finder man køkken/alrum, stue og gæstetoilet. På 1. salen byder boligen på hele tre værelser, og selvfølgelig følger den smukke udsigt med op på 1. salen. Luftigheden og det flotte kig omkring boligen er med til at give en fornemmelse af god plads og privatliv.I boligens kælder er der både tørt og højt til loftet, hvor der kan indrettes et kontor i det gode rum eller måske et gemmested til familiens teenager. I kælderen finder man også viktualierum, det store badeværelse, bryggers samt udgang til haven.
 
Denne ejendom fra 1939 er til køberen der ikke vil gå på kompromis med beliggenheden.Kom og oplev den charmerende bolig med måske byens bedste udsigt.
Ring til Aarhus Mæglerne for en fremvisning.

Lignende boliger

Type Villa

Kontantpris 3.798.000 kr.

Boligareal 151 m²

Type Villa

Kontantpris 1.498.000 kr.

Boligareal 120 m²

Type Villa

Kontantpris 3.198.000 kr.

Boligareal 161 m²

Type Villa

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 215 m²

Type Villa

Kontantpris 5.298.000 kr.

Boligareal 209 m²

Type Villa

Kontantpris 4.298.000 kr.

Boligareal 155 m²

Højbjerg

legeplads højbjergSkåde skoleHøjbjergMoesgård MuseumHøjbjergHøjbjerg Badminton KlubSuperBrugsen HøjbjergHøjbjerg skoleHøjbjerg

Højbjerg er byen, alle vil bo i, specielt børnefamilierne. Byen ligger ca. 4 km syd for Aarhus, hvilket gør det nemt at komme til og fra Aarhus og samtidig føle sig tæt på byen. Højbjerg har alt, hvad du har brug for uden at trænge til at køre ind til Aarhus.

Højbjerg henvender sig til familier, par eller ældre, der vil bosætte sig uden for Aarhus, men stadig have nem mulighed for at cykle, køre eller tage bus ind til Aarhus.

I Højbjerg finder du Kridthøj torv med gode indkøbsmuligheder. Der er skønne områder med skov og strand. Derudover er der også skoler, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og restauranter.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere