Krekærlunds Allé 43, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 120 m²

Grundareal 306 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke A2010

Opført/Ombygget 2015

Adresse

Krekærlunds Allé 43, 8340 Malling

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.998.000 kr.
  • Udbetaling 150.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.359 kr.
  • Sagsnummer 260000420
  • Boligareal 120 m²
  • Grundareal 306 m²
  • Etager 1

Moderne 1-plans rækkehus beliggende i Malling

Nyopført rækkehus beliggende i det eftertragtede familiekvarter i Malling ved Krækærlunds Allé.
 
Velkommen til Krækærlunds Allé 43. Dette moderne rækkehus er nyopført og er placeret i et moderne kvarter på en lukket villa vej. Rækkehuset byder på komfort og stil, som vil appellere til enhver familie, der er på udkig efter et hjem, der står fuldstændig indflytningsklart.
 
Som sagt er ejendommen beliggende i Malling. Her kan du nyde den rolige atmosfære og samtidig være tæt på alle bekvemmeligheder. Skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder findes alt sammen inden for kort afstand. Ydermere ligger det utroligt tæt på Aarhus C; det kræver blot en kort køretur på 15 minutter, og så er du i hjertet af Aarhus C. Alternativt kan du benytte den offentlige transport, som næsten holder lige uden for døren og tager dig direkte ind til Aarhus. Der er også letbaneforbindelse fra Malling.
 
Træd ind i dette charmerende rækkehus, hvor moderne design møder praktisk funktionalitet. Det imponerende køkken-alrum indbyder til både madlavning og samvær, med en elegant køkkenbar i smukt egetræ, der tilføjer et eksklusivt præg. Her er intet sparet på moderne bekvemmeligheder, med alt fra stor moderne kogø, til rigelig bordplads til madlavning. Rækkehuset har også et moderne badeværelse, som udstråler elegance. Badeværelset er udsmykket med flotte, store fliser, der tilføjer et strejf af luksus.
Og når aftenen falder på, venter tre rummelige værelser, der giver plads til hele familien, samt det ultimative luksus i form af et indbygget walk-in closet. Rækkehuset har også et praktisk bryggers, hvor der er plads til og vaske tøj. Alt dette, smukt afrundet af en generøs carport, som fuldender dette hjem.
 
Denne ejendom præsenterer også en overskuelig have, der indbyder til solrige dage og hyggelige grillaftener. Med masser af plads til leg og afslapning, er haven et perfekt sted til mange behagelige stunder. Direkte adgang fra haven til de grønne fællesarealer giver næsten en følelse af dit eget private græsområde, hvor du kan nyde roen og naturen. Det er det ideelle sted at trække sig tilbage og finde fred og harmoni lige uden for din egen dør.
 
Tag det næste skridt mod dit drømmehjem ved at kontakte os i dag for at arrangere en fremvisning af denne fantastisk ejendom på Krekærlunds Allé 43, 8340 Malling

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 104 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 124 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 143 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere