Hæstvej 2B, 8530 Hjortshøj – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 161 m²

Grundareal 1222 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke A2010

Opført/Ombygget 2003

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Hæstvej 2B, 8530 Hjortshøj

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.198.000 kr.
  • Udbetaling 160.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.707 kr.
  • Sagsnummer 260000435
  • Boligareal 161 m²
  • Grundareal 1.222 m²
  • Etager 1
Del denne bolig

Drømmeboligen for familien: Velholdt, indflytningsklar og med naturen lige ved døren

Velkommen til Hæstvej 2B - en perle i Todbjerg, der kombinerer landidyl og nærhed til Aarhus C, kun 12 km væk. Denne ejendom står som et lysende eksempel på kvalitet og komfort, ideelt for den moderne familie der værdsætter fred, ro og fællesskab.
 
Fra det øjeblik du drejer ind på den præsentable indkørsel flankeret af granitsten, ved du, at du er kommet et særligt sted. En dobbelt carport og et rummeligt skur byder velkommen, mens husets gedigne konstruktion og lækre materialer straks fanger øjet.
 
Indenfor afslører denne bolig sin indbydende natur; med lyse, nutidige materialer og en ideel rumfordeling, der indfrier drømmen om det perfekte hjem for en familie med børn.
 
Husets hjerte er det store køkken/alrum, der med direkte udgang til terrassen og den solrige have, inviterer til både hygge og udfoldelse. Et ny renoveret badeværelse, luksuriøst og praktisk, forhøjer boligens appel.
 
Stueplan byder på gulvvarme overalt og et avanceret boligvexanlæg, der sikrer et sundt indeklima – perfekt for familielivet. Oplev den naturlige overgang fra det indre til det ydre, hvor den lukkede have, nem at vedligeholde, er et sikkert sted for børn og kæledyr at lege.
 
På 1. salen finder du en harmonisk balance mellem privatliv og åbne rum; med bl.a. to børneværelser, et soveværelse med walk-in-closet og et smukt ny renoveret badeværelse. Udsigten 1. salen er simpelthen betagende, og tilføjer en ekstra dimension af ro og skønhed til hverdagen.
 
Todbjerg byder på mere end bare en bolig; her får du en levende landsbyånd med mulighed for fællesspisning og aktiviteter, der styrker naboskabet. Cykelstien til skolen i Haarup, daginstitutionen tæt på, og den nyanlagte skovlegeplads, er blot nogle af de faciliteter, der gør livet her så attraktivt.
 
Dette hjem er ikke kun et sted at bo; det er en livsstil, hvor fred, ro, og fællesskab mødes i smukke omgivelser. Gå ikke glip af chancen for at gøre Hæstvej 2B til jeres næste kapitel.

Lignende boliger

Type Villa

Kontantpris 3.798.000 kr.

Boligareal 151 m²

Type Villa

Kontantpris 12.500.000 kr.

Boligareal 178 m²

Type Villa

Kontantpris 1.498.000 kr.

Boligareal 120 m²

Type Villa

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 215 m²

Type Villa

Kontantpris 5.298.000 kr.

Boligareal 209 m²

Type Villa

Kontantpris 4.298.000 kr.

Boligareal 155 m²

Hjortshøj

Fodbold HjortshøjDagli Brugsen HjortshøjHjortshøjhjortshoej-virupskolenHjortshøjHjortshøj

Hjortshøj er en hyggelig by tæt beliggende ved Lystrup ca. 14 km nord for Aarhus. Byen er ideel til par, der vil bosætte sig uden for Aarhus.

Hjortshøj udstråler landlig idyl med et godt foreningsliv. Du finder skole, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder, naturområder og et aktivt lokalmiljø.

Derudover er der gode børnevenlige stisystemer til skole, børnehave eller fritidsaktiviteter. Det tager kun 20 minutter at komme ind til Aarhus i bil. Du kan også tage toget fra Hjortshøj station ind til Aarhus eller andre steder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere