Langballevej 78, 8320 Mårslet – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 160 m²

Grundareal 744 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke C

Opført/Ombygget 1981

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Langballevej 78, 8320 Mårslet

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.698.000 kr.
  • Udbetaling 185.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.380 kr.
  • Sagsnummer 260000468
  • Boligareal 160 m²
  • Grundareal 744 m²
  • Etager 1
Del denne bolig

En perfekt familievilla med 4 værelser centralt i Mårslet

Bygget i 1981, er dette hjem kærligt vedligeholdt og moderniseret for at skabe en varm og indbydende atmosfære, hvor hvert rum fortæller en historie om kvalitetstid, afslapning og familieliv.
 
Forestil jer livet i det rummelige hjerte af hjemmet - en stue badet i naturligt lys, med bløde trægulve under fødderne og udsigt til jeres private have gennem imponerende gulv-til-loft vinduer. Dette er det perfekte sted for familiehygge, filmnætter eller at underholde venner, med plads til både et stort spisebord og komfortable sofaer, hvor livets små og store øjeblikke kan nydes.
 
Køkkenet er familiens samlingspunkt, designet i lyse farver og med rene linjer, hvor morgenmaden kan nydes ved bordet og eftermiddagssnacks forberedes på de praktiske arbejdsflader. Dette er et køkken, der inviterer til at eksperimentere med nye opskrifter og samle familien til måltider, der varmer.
 
Huset byder på fire indbydende værelser, der tilbyder fleksible muligheder for at indrette sig med soveværelser, kreative arbejdspladser eller et roligt hjørne til læsning og lektier. Det luksuriøse badeværelse, med gulvvarme og dobbelt bruser, tilføjer en følelse af spa-lignende afslapning til hverdagen, mens et praktisk bryggers og en pæn entré med indbyggede skabe holder hjemmet organiseret.
 
Udelivet på Langballevej 78 er lig med frihed og privatliv. Den frodige have, omgivet af en høj hæk, er et sandt frirum for leg, afslapning, og måltider under åben himmel på de to terrasser, der fanger både morgen- og aftensolen. Her kan børnene udfolde sig på den store græsplæne, mens voksne nyder roen eller hygger sig med venner og familie.
 
I dette børnevenlige kvarter er skole, daginstitution og indkøbsmuligheder blot en kort gåtur væk, og med gode transportforbindelser er det let at nå ind til Aarhus' pulserende byliv. Dette hjem er en oase af velvære, hvor hver dag byder på nye muligheder for at udforske, lege, og skabe minder. Velkommen til et hjem, der ikke bare er en bolig, men en ramme om det gode liv.

Lignende boliger

Type Villa

Kontantpris 3.798.000 kr.

Boligareal 151 m²

Type Villa

Kontantpris 12.500.000 kr.

Boligareal 178 m²

Type Villa

Kontantpris 1.498.000 kr.

Boligareal 120 m²

Type Villa

Kontantpris 3.198.000 kr.

Boligareal 161 m²

Type Villa

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 215 m²

Type Villa

Kontantpris 5.298.000 kr.

Boligareal 209 m²

Mårslet

maarslet-skole-fodboldmaarslet-rema-1000maarslet midgaardmaarslet-fodboldbanemaarslet-skoleMaarslet-skov

Mårslet er en by i udvikling med nye boligområder som bliver bygget f.eks. Mårslet Søpark. Mårslet er især populær pga. beliggenheden til Aarhus C. Du kan sagtens stige på cyklen ind til Aarhus C dagligt eller en varm sommerdag.

Eller sætte dig i bilen og 15-20 min efter er du i Aarhus. Byen er et roligt område for mange og for nyetablerede børnefamilier. Du får nemlig stisystemer rundt i Mårslet til skole og børnehave.

Derudover har du REMA 1000 og Super Brugsen i byen samt en sportshal, som i den nærmeste fremtid bliver til en multihal. Du kan nemt tage offentlig transport fra Mårslet, da både Letbanen og bybusser har flere stop i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere