Christian X's Vej 4, 8260 Viby J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 82 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke C

Opført/Ombygget 1970

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Christian X's Vej 4, 3 tv, 8260 Viby J

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 2.198.000 kr.
  • Udbetaling 110.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.001 kr.
  • Sagsnummer 260000485
  • Boligareal 82 m²
  • Etager 8
Del denne bolig

Stor lejlighed med parkeringsplads, elevator og stor altan

Nu har Aarhus Mæglerne fornøjelsen af at udbyde denne fantastiske lejlighed til salg.
 
Her grænser du lige op til 8000 Aarhus C, men du får rigtig meget lejlighed for pengene. Du er tæt på offentlig transport, tæt på indkøbsmuligheder og ikke mindst tæt på Aarhus centrum. Lejlighedskomplekset er placeret, så man har masser af luft omkring byggeriet og har dermed også en fantastisk udsigt til alle sider.
 
Lejligheden er velindrettet, og sælger har totalrenoveret badeværelset i 2023. Det har både gulvvarme og er lavet i lækre materialer. Derudover har sælger integreret en vaskemaskine på badeværelset, og tørretumbleren i kælderen kan benyttes gratis. Desuden er alle stikkontakter skiftet i lejligheden.
 
Lejligheden byder på to store værelser, hvor der er plads til skabsplads, et nydeligt køkken fra Vordingborg med hyggelig spiseplads. Dog er den store stue lejlighedens bedste rum, her får du direkte adgang til den store altan, hvor man kan nyde de danske sommeraftener. Lejligheden er placeret i gavlen, og her får man et ekstra vindue, som giver ekstra lys til lejligheden.
 
Det er en veldrevet ejerforening, hvor man i 2022 har udskiftet alle lodrette vandrør. Vinduerne er fra 2008.
 
Ring til Aarhus Mæglerne for en fremvisning.

Lignende boliger

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.598.000 kr.

Boligareal 106 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 3.150.000 kr.

Boligareal 85 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 848.000 kr.

Boligareal 36 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.598.000 kr.

Boligareal 96 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 3.250.000 kr.

Boligareal 130 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.495.000 kr.

Boligareal 76 m²

Stavtrup

HøjvangskolenStavtrup Rema 1000Aarhus FriskoleStavtrup stistavtrup skoleStavtrup

Stavtrup er byen for dig, som ønsker at etablere familie eller bare ønsker at bo tæt på en storby. Byen har en fin beliggenhed ca. 10 km uden for Aarhus og har samme postnummer som Viby.

Stavtrup er en by for dig, der vil bo tæt på Aarhus, men samtidig ønsker et roligt område at bo i. Byen har alt, hvad du behøver inden for kort afstand.

I Stavtrup finder du skole, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og lokal aktivitet i form af Stavtrup Hallen og deres grønne naturområder.

Viby Jylland

rosenvangskolen i VibyViby SkoleViby CentretViby CentretViby atletik baneSkole i VibyAGF i VibyErhvervsakademi AarhusViby Jylland Station

Viby J er en forstad til Aarhus med masser af liv og kreativitet. Det er en hyggelig oase med et stort torv, som er midtpunkt for mange busafgange. På Viby Torv finder du også et indkøbscenter med flere specialforretninger og gode indkøbsmuligheder.

Viby J har en fantastisk beliggenhed. Byen er tæt på Aarhus, tæt på skov og strand, og det tager ingen tid at komme på motorvejen. Derudover har byen rigtig mange parcelhus og villakvarterer. Byen ligger kun 5-6km sydvest for Aarhus.

Den er især populær for studerende, par eller familier, som vil etablere sig i en by lige uden for Aarhus. Viby J har mange små børnevenlige stisystemer rundt til skole, børnehave og ind til Aarhus. Byen har også flere store domiciler som Arla Foods og Jyllands Posten.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere