Kolt Østerparken 54, 8361 Hasselager – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Attraktivt dobbelthus i Hassellager/Kolt – tæt på Aarhus, vand og skov

Boligtype Rækkehus

Boligareal 140 m²

Grundareal 225 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke A2010

Opført/Ombygget 2014

Adresse

Kolt Østerparken 54, 8361 Hasselager

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 2741
  • Boligareal 140 m²
  • Grundareal 225 m²
  • Etager 1

Attraktivt dobbelthus i Hassellager/Kolt – tæt på Aarhus, vand og skov

Nu har I muligheden for at slå rødderne i én af de attraktive dobbelthuse ved Kolt Østerparken. Vi er hos Aarhus Mæglerne stolte af, at kunne fremvise Kolt Østerparken 54 for Jer, der drømmer om et topmoderne kvalitetshus med god plads til Jer, og til at familien kan vokse.

Her får I et kvalitetsdobbelthus, hvor der ikke er sparet på designdetaljerne og med en fantastisk beliggenhed i Kolt/Hassellager. Nærområdet er roligt og venligt og bærer præg af en god blanding af børnefamilier, par og pensionister. Der er liv og samvær på fælles arealerne, hvor der leges og hygges hele året rundt. Bussen går næsten ude foran hoveddøren og kan nemt tage jer direkte ind til Aarhus Centrum. Der findes i gå- og cykelafstand adskillige indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner og fritidscenter, der alt sammen kan tilgås via trygge stisystemer, så det er nemt og sikkert for hele familien at færdes omkring.

Dobbelthuset er fra 2013 og kræver derfor minimal vedligeholdelse. I ankommer i en flot og lys entré, der fordeler stueplanets flotte gæstetoilet, samt et funktionelt bryggers. Boligens leverum er det kombinerede køkken/alrum og stue. Her har I et smukt kvalitetskøkken fra HTH køkkener, der er fuldt udstyret med kvalitets hårde hvidevarer og en stor køkken ø, hvor familie og venner samles. Fra stuen er der adgang til boligens flisebelagte terrasse, hvor der er masser af sol dagen lang.

1.salen rummer 4 store værelser, der alt efter behov kan anvendes som børneværelser, hjemmekontor eller noget helt tredje. På denne sal finder I også boligens rummelige badeværelse med bruseniche og elegant HTH inventar og et ovenlysvindues, der indrammer rummet i et dejligt lys.

Endvidere hører der til boligen en åben carport med indbygget spot og et rummeligt skur til barnevogn, cykler eller redskaber.

Boligen er for Jer/dig, der ønsker at bo tæt på Aarhus Centrum, men som ønsker natur, et roligt og børnevenligt nærområde og som drømmer om en kvalitetsbolig med en masse skønne designdetaljer og store lyse rum. Har boligen vakt jeres interesse, så book i dag en fremvisning hos Aarhus Mæglerne. Vi glæder os meget til at fremvise Jer Kolt Østerparken 54 for Jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 81 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 128 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 103 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 88 m²

Hasselager

Super Brugsen HasselagerBavnehøj skole i HasselagerHasselager stiNatur HasselagerKolt skoleHasselager skilt

Hasselager er byen, hvor du kan opleve hygge og rolige kvarterer. Du er ikke mindre end 5 min fra motorvejen og ca. et kvarter til Aarhus C. Der er gang i byudviklingen med nyopførte huse, som tiltrækker mange.

Fra Hasselager er der gode transportmuligheder, da både bybussen 1a samt de blå busser er at finde flere steder i Hasselager.

Hasselager kan desuden byde på gode muligheder for sportsaktiviteter og gode naturområder. Byen har samtidig vigtige områder såsom skoler, indkøb, daginstitutioner, naturområder, restauranter og aktivt lokalmiljø.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere