Krekærlunds Allé 11, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
2-plans rækkehus med stor terrasse

Boligtype Rækkehus

Boligareal 130 m²

Grundareal 191 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke A2010

Opført/Ombygget 2017

Hent materiale

Adresse

Krekærlunds Allé 11, 8340 Malling

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Sagsnummer 2966
  • Boligareal 130 m²
  • Grundareal 191 m²
  • Etager 2

2-plans rækkehus med stor terrasse

I det attraktive Malling, lige syd for Aarhus, udbydes dette flotte 2 plans kædehus. Her kan behovene hos både den aktive børnefamilie, den kræsne single eller seniorparret, som ønsker sig en fredfyldt tilværelse og samtidig har lyst til at bo helt tæt på storbyens fristelser, dækkes. Fra Malling station kan du tage letbanen til Aarhus på blot 20 min.

Området tilbyder indkøb lige rundt om hjørnet, samt gangstier til folkeskole og daginstitutioner med en afstand på under 2 km. Byen tilbyder forskellige aktiviteter, hvad enten det er ridning, paintball eller rappelling, du har lyst til at prøve kræfter med. Yderligere byder Egelund idrætscenter på både fitness, svømmehal, sportsaktiviteter for folk i alle aldre samt en ny kunststofbane for de fodboldglade. Således et godt foreningsliv med et bredt udvalg af sportsaktiviteter. Trænger man til en afkølende dukkert eller en hyggelig gåtur ved vandet, ligger Ajstrup Strand kun 10 minutters kørsel væk.

Boligen er opført med hvide facader, der giver et eksklusivt design.

I husets stueetage kommer man ind i en åben og lys entré med garderobeniche med et stort skab med plads til jakker og sko. Fra entréen er der adgang til gæstetoilet med vaskemaskine og tørretumbler flot integreret, og et stort køkkenalrum med Corian bordplader, Quooker, god skabs- og bordplads. Det store køkkenalrum giver plads til spisebord og stuefaciliteter og har udgang til en veletableret have med både græsplæne og terrasse, som indbyder til hyggelige grillaftener. Yderligere er der etableret en lækker tagterrasse, som giver et helt unikt privat åndehul for hele familien og har en super udsigt ud over skov og marker.

Udgang til tagterrassen er på husets 1. sal, som rummer 2 børneværelser med gode indretningsmuligheder, soveværelse med walk-in og et badeværelse i stilrent design.

Der er lagt vægt på at skabe de mest gennemtænkte løsninger, når det gælder indretning, lysindfald, energiforbrug og funktionalitet, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Endvidere har sælger lavet en del tilvalg som virkelig gør, at boligen er blevet helt færdiggjort og klar til nye ejere. Det kan du høre mere om på en fremvisning.

Skal denne flotte og indflytningsklare bolig være dit nye hjem? Ring for en fremvisning allerede i dag.


Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 145 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 122 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 126 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode daginstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden får letbanen et stop i Malling.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere