Byagervej 44B, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Skønt rækkehus i grønne omgivelser i Beder – med plads til hele familien

Boligtype Rækkehus

Boligareal 101 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 1984

Adresse

Byagervej 44B, 8330 Beder

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3233
  • Boligareal 101 m²
  • Etager 1

Skønt rækkehus i grønne omgivelser i Beder – med plads til hele familien

Er I på udkig efter et rækkehus, hvor der er plads til hele familien, og hvor I har strand, skov og Aarhus tæt på Jer? Så kunne Byagervej 44B, i Beder, være et godt bud.

Rækkehuset er beliggende i et af byens bedste områder, og hvor familiens mindste trygt kan gå til f.eks. skole og legeplads.

Her er alt, hvad man kan ønske sig for en problemfri hverdag. I gåafstand er der daginstitutioner, adskillige indkøbsmuligheder, bibliotek, lægehus og idrætsanlæg. Nærområdet er trygt og roligt og sammenholdet er godt.

Ønsker I at opleve hvad Beder, og området, ellers byder på, kan I på gåben tage på “Skrænten” for at klatre, eller til Giber å for at se på fisk eller den odder som lever ved åen.

Hopper I i bilen, har I kun 5 min. til Ajstrup strand og 15 min. til Aarhus C. Endvidere er der god offentlig transport via Letbanen og busforbindelser.

Planløsningen er praktisk og gennemtænkt. I ankommer i en dejlig entré der leder videre ind til boligens hjerterum, som består af et rummeligt køkken/alrum med dejligt kig til den frodige have. Her kan man nyde solens stråler mens familiens mindste leger, eller invitere venner og familie på hyggelige grillstunder.

Boligen byder på tre værelser, stort badeværelse og et funktionelt bryggers, med separat indgang, til familiens grovopbevaring .

Derudover rummer boligen et skur i haven samt et rummeligt redskabsrum i forbindelse med carporten. Redskabsrummet egner sig godt til opbevaring, af eksempelvis haveredskaber, værksted og lignende. Kun fantasien sætter grænser.

Over alt fremstår boligen flot og er perfekt for børnefamilien, eller for Jer, der har brug for et skønt rækkehus med gode kvadratmeter og en særdeles god beliggenhed. Har boligen vakt Jeres interesse, så book en fremvisning i dag. Vi hos Aarhus Mæglerne glæder os til at fremvise Jer dette flotte rækkehus.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 124 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 122 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 126 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 128 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 89 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere