Østergårds Alle 57, 8362 Hørning – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Flot og moderne rækkehus i Hørning med fin og overskuelig have

Boligtype Rækkehus

Boligareal 136 m²

Grundareal 195 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke A2015

Opført/Ombygget 2015

Adresse

Østergårds Alle 57, 8362 Hørning

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3358
  • Boligareal 136 m²
  • Grundareal 195 m²
  • Etager 1

Flot og moderne rækkehus i Hørning med fin og overskuelig have

Drømmer I om et rækkehus med et minimum af vedligehold, og hvor der er kræset for kvaliteten? Så se med her, hvor vi hos Aarhus Mæglerne er stolte af at kunne fremvise Østergårds Allé 57 i Hørning for jer.

Med kort afstand til Aarhus Syd Motorvejen og en lille cykeltur til Hørning st. ligger dette rækkehus som en drøm for pendleren, men også for børnefamilien. Det er et særdeles børnevenligt kvarter med stisystemer, så familiens mindste nemt og trygt kan færdes omkring til sport og legeaftaler. Hørning Centrum ligger i kort afstand til boligen og byder på flere indkøbsmuligheder, slagter, bibliotek, læge m.m.

Når I træder indenfor, vil I straks fornemme det skønne lysindfald, der er gennemgående for hele boligen. Det rummelige køkken/alrum med højt til loftet, inviterer naturligt til samvær for både venner og familie. Her er plads til at hygge om aftensmaden, børnenes lektier og afslapning i stuen.

Med lysindfaldet, der unikt indrammer det moderne køkken med store skuffer, er køkken/alrummet et skønt sted at være.

Der er fra alrummet direkte udgang til boligens terrasse og have, der i sommermånederne bliver en naturlig forlængelse af alrummet. Det gør det muligt at nyde lange solrige dage- om det er til grill med familie og venner eller om det er morgenkaffen, der skal nydes i et solstrejf.

Endvidere findes i stueplan, et flot gæstetoilet samt bryggers med vaskefaciliteter og garderobeskab.

Tager I turen videre op til 1. salen bliver I mødt af et rummeligt repos, som fordeler husets 4 værelser samt badeværelse. Fra værelserne er der et flot kig ud mod grønne vidder hen over nabotagene samt det rolige nabolag. Overalt er boligen yderst velholdt og indflytningsklar.

Haven er hyggelig og med solkroge bag hækken. I haven er der plads til både leg og grillhygge og til at dyrke blomster og grøntsager. Til rækkehuset hører der også et rummeligt redskabsskur, hvor det er muligt at have cykler, græsslåmaskine og overvintrende krukker.

Dette flotte rækkehus er for jer, der ønsker et hjem, der er lige til at flytte ind i, og med plads til hele familien. Rækkehuset er endvidere for jer, der ønsker et trygt og roligt nærområde, og som stadig ønsker at være tæt på Aarhus. Har boligen vakt jeres interesse, så book i dag en fremvisning hos Aarhus Mæglerne.


Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 140 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 128 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 110 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 171 m²

Hørning

Hørning StationHørning BibliotekHørning Super BrugsenSkole i HørningHørningHørning HallenSkov i HørningHørning Kro og Hotel

Hørning er en naturskøn by ca. 17-18 km sydvest for Aarhus med gode forbindelser ind til Aarhus, som gør det til en attraktiv by. Byen fungerer godt for børnefamilier, da den har alt det nødvendige.

Fra Hørning kan du nemt og hurtigt komme ud til grønnere områder og opleve en flot natur. Tag toget fra Hørning station, og vær i Aarhus C på 12 min.

Hørning har et udvalg af skoler, daginstitutioner, indkøbsmuligheder, naturområder og aktivt lokalmiljø. Der er gode familiekvarterer med lukkede stisystemer.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere